Orgasmele cresc inteligenţa! Care sunt adevăratele beneficii ale climaxului sexual


Orgasmele au fost asociate in ultimii ani cu numeroase beneficii pentru sanatate, de la redobandirea starii de bunadispozitie si eliberarea de stres, pana la imbunatatirea activitatii cardiace si a formei fizice.

Mai nou, oamenii de stiinta pun semnul egal intre orgasme si cresterea inteligentei, mai exact intre satisfactia sexuala si activitatea cerebrala mai intensa.

Stimularea inteligentei prin orgasm

Un studiu recent derulat de Rutgers, universitatea de stat din New Jersey, a descoperit ca orgasmul creste propriu-zis activitatea cerebrala. Initiatorii studiului au folosit un echipament special care masoara fluxul sanguin ce ajunge in diferite parti ale creierului, apoi au supus participantii mai multor activitati, de la rezolvarea jocurilor de tip puzzle si Sudoku, pana la autostimularea sexuala.

Rezultatele experimentului sunt cel putin interesante in timp ce jocurile care antreneaza gandirea si alte functii cognitive au reusit sa creasca activitatea cerebrala in anumite regiuni, doar orgasmele au reusit sa realizeze acelasi lucru la nivelul intregului creier.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri