Orgasm in 5 minute: 10 sfaturi de la experti ca sa ajungi rapid la extaz

Crezi că e imposibil? Experţii îţi oferă sfaturile care te pot ajuta!
 
Bărbaţii sunt campioni ai orgasmului, având în vedere că ei pot atinge extazul în doar câteva minute, uneori secunde! În cazul lor excitarea se petrece uşor, în urma stimulării fizice şi a celei vizuale. Noi, femeile suntem construite altfel, iar plăcerea noastră n-are prea mare legătură cu fizicul, ci cu psihicul, ceea ce înseamnă că sexul este mai complicat pentru noi. Experţii în sexologie susţin că orice femeie trebuie să înveţe să-şi controleze mintea şi trupul, pentru a avea orgasm în timp record.
 
Stresul este cel mai mare duşman în calea orgasmului, pe care trebuie să-l îndepărtezi dacă vrei să atingi şi tu extazul în doar câteva minute, precizează Allura Joy, terapeut sexual.
 
1. Relaxează-te
 
Cercetătorii francezi au ajuns la concluzia că cea mai mare sursă de stres a femeilor este serviciul, 70% dintre reprezentantele sexului frumos afirmă că stresul de la locul de muncă le reduce libidoul şi şansele de a atinge orgasmul când fac sex cu partenerul de cuplu.
 
În timpul sexului elimină gândurile non sexuale negative concentrându-te doar asupra senzaţiilor fizice. "Fii atentă la fiecare tip de atingere şi la senzaţia pe care ţi-o lasă. Iar dacă grijile se strecoară din nou în gândurile tale, fă acelaşi efort mental de a le îndepărta", te sfătuieşte sexologul Gloria G. Brame. Perseverează până când te concentrezi doar asupra plăcerii!
 
"Dacă laşi senzaţiile să pună stăpânire pe trupul tău şi nu mai reacţionezi mental împotriva lor, vei atrage orgasmul de partea ta", este de părere şi sexologul Yvonne K. Fulbright.
 
Citeste continuarea pe pagina urmatoare.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri