Oracolscop 22 - 28 ianuarie 2018. Sfaturile saptamanii pentru fiecare zodie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec - Wishing well
Ceva nou este pe cale sa intre in viata ta – un proiect, o relatie sau poate chiar un copil. Forta divina activeaza toate acele posibilitati unde noua viata este co-creata intr-un mod magic. Lanseaza-ti intentia, asa cum ai arunca o moneda intr-o fantana a dorintelor, si ai incredere in Spirit. Plimba-te in natura 15-20 de minute, lasand orice framantari acasa. Aceasta activitate te reconecteaza la lumea exterioara , chiar si in oras, si deschide toate circuitele energetice care sunt inchise. Deschide-ti inima si asculta cu mai multa atentie.

Taur - Ghostlands
Mesajul acestei carti se refera la faptul ca in ultima vreme tot ratacesti intr-o zona emotionala sau intelectuala fara substanta. E posibil ca tu sa fi creat aceasta fantezie a “vremurilor demult apuse” sau o destinatie evaziva, sau utopica, ce se afla undeva in viitor, unde lucrurile te vor face mai implinit. Traieste fiecare zi pe rand! Fiecare zi este un nou inceput plin de adevar si frumusete. Stai departe de fantomele trecutului si viitorului, evita nostalgia si adictia de ceva "mai bun". Fericirea salasluieste in tine.

Gemeni - Field of Dreams
Dorintele tale iti apartin, sau sunt ale altora? Iti doresti cu ardoare bani, bunuri materiale, sau prestigiu? Nevoia de aprobare joaca un rol important in motivatia ta de a reusi? Un raspuns sincer la toate aceste intrebari te poate face constient te punctul in care te afi. E timpul sa iti evaluezi validitatea viselor si a talentelor pe care le ai. Lasa ingrijorarile depoarte, caci in fiecare clipa poti alege sa plantezi, pe campul posibilitatilor infinite, doar acele intentii venite din inima si din ceea ce esti cu adevarat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri