Oracolscop 11 - 17 decembrie 2017. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec - Strenght

Te afli in punctul in care te poti descurca cu usurinta chiar si in situatiile ce pot parea fara iesire. Indiferent de ceea ce se intampla, nimic nu te poate da la o parte din drumul evolutiei tale si devii capabil sa valorifici energiile creative care sunt la dispozitia ta acum. Ai abilitati de vindecator pe care ti le poti dirija prin intermediul mainilor, gandurilor si al inimii. Foloseste aceasta capacitate a ta pentru a purifica energia din casa, birou sau masina, sau pentru a transforma si vindeca orice situatie care te preocupa in aceste zile.

Taur - Mountain

In calea transformarii visului tau in realitate, se afla un mic obstacol si ca urmare, acum nu este momentul potrivit pentru a te lupta cu morile de vant. Ai rabdare si calea potrivita de a “ocoli muntele” ti se va revela. E de dorit sa eviti orice fortare sau incercare de escaladare a situatiei, caci exagerarea ta in depasirea limitelor iti poate face rau. Ramai deschis catre o noua varianta, in loc sa te incapatanezi in a urma aceeasi cale. Acorda-ti un timp pentru a te relaxa, fara a mai fi conectat la ce se intampla in lumea exterioara.

Gemeni - Moonlight

E posibil ca in aceasta perioada sa primesti tot felul de semne sau mesaje, care nu sunt altceva decat o subtila calauzire trimisa de univers in calea ta. Pe de alta parte, intalnesti noi oameni, posibil chiar un nou partener, care se dovedesc a fi o contributie importanta pentru planurile si visele tale. Daruieste cu onestitate si compasiune, fara a astepta ceva in schimb si deschide-te catre un nou capitol in viata ta. Intuitia te ghideaza si iti permite sa vezi dincolo de ceea ce este lumesc, logic sau analitic, asa ca urmeaz-o cu incredere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri