Oana Zăvoranu le-a făcut praf pe divele autohtone: ”Sunteţi toate nişte ţoape pârlite”


Oana Zăvoranu îşi continuă războiul dur cu divele autohtone şi, de această dată, a lăsat amabilitatea deopare şi le-a făcut praf pe vedetele reţelelor de socializare.

 

Mai exact, provocată de ceea ce vede în lumea virtuală, Zăvo a decis să spună lucrurilor pe nume atunci când vorbeşte despre influenceri sau vedete care sunt, după părerea ei, avide de publicitate.

 

 

”Aţi observat ceva? Cu cât sunt mai urâte sau sărace de mici, acasă la ele, toate aceste designeriţe închipuite, vloghiste, mocangiste, pupincuriste şi influencere au tendinţa de a oripila. Sunt numai peruci peste peruci, buze de raţă, rujuri stridente, glet pe faţă, gene false tip păianjen, ţâ%e de pornioste, talie subţire (yac!) care să fie în total dezacord cu soldurile mari şi late de vădană şi fundul la fel de diform ca şi creierele lor”, a postat Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.
Mai mult decât atât, Zăvo nu s-a rezumat la a decrie jumătate din showbiz-ul românesc, ci s-a dezlănţuit şi mai tare la adresa lor. ”Mie îmi vine să vomit...”, a explicat vedeta, iar apoi a continuat să descrie şi partea de accesorii care o dezgustă, enumerând unghiile false, uleiul de corp în exces, bronzul de la solar, albirea excesivă a dinţilor  - ”dinţii lungi ca de cal şi albi ca faianţa de bucătărie, ca să se observe, investiţie pe barter” – şi hainele de blană. ”Ce contează că sau fost omorâte şi jupuite zeci de animale nevinovate ca tu să ţii haina aia pe umeri, baragladino?”, se întreabă, retoric, Oana Zăvoranu.
Concluzia pe care Oana Zăvoranu o trage este însă una de o duritate extremă, ea punându-le la colţ pe toate personajele cu care, deşi nu dă nume cocrete, se războieşte de luni bune. ”Pe scurt: sunteţi toate nişte ţoape pârlite şi kitch-iste, nişte urâte, care nu aveţi nimic natural. Nici măcar un neuron! Că şi pe ăla l-aţi da cu fond de ten. Şi mai aveţi tupeul împuţit să vă autoproclamaţi ”trend-setteri”, ”influencere”, ”fashin-icon” sau ”designer”? Vai, steaua voastră de travestite urâte şi coclite”, a mai scris Oana Zăvoranu.
 

Calin Perian


Citește și:

Ce trebuie să ştii despre infecţiile vaginale cu fungi

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Profită de reducerile de sărbători şi îmbunătăţeşte-ţi sănătatea

Noile trenduri în decor interior

HOROSCOP ULTIMA LUNĂ NOUĂ 2018! 7 decembrie – Luna Nouă în Săgetător. Ce TEMĂ îţi setează pentru 2019?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri