Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei: „Mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”


Soția lui Viorel Lis a vorbit despre greutățile pe care le-a înfruntat de-a lungul relației cu acesta, dovedind din nou că este o parteneră devotată și atentă la fiecare detaliu.


In articol:

Oana și Viorel Lis se iubesc de mai bine de 24 de ani, deși la începutul relației nu multă lume a crezut că ceea ce aveau va dura prea mult timp. Anii au trecut, iar soția fostul edil al Capitalei nu a renunțat nicio secundă să-i fie alături, atât la bine cât și la greu. În ultima perioadă, problemele de sănătate ale bărbatului de 78 de ani i-au dat adevărate bătăi de cap Oanei Lis, însă a reușit să treacă cu bine peste și să dovedească tuturor că pentru iubire este în stare de absolut orice.

Citeste si: Oana Lis regretă că nu a reușit să devină mamă până acum: „Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată”

Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei

Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

Oana Lis: „Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură”

Vedeta a dezvăluit noi detalii din mariajul cu fostul edil al Capitalei, despre care spune că a traversat o perioadă extrem de dificilă, asta din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Chiar și așa, i-a fost alături și l-a îngrijit de una singură, cum a știut mai bine.

„De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură.

Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez.

Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, a povestit Oana Lis pentru Click!

Citeste si: Cine este VIOREL LIS. „Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie"

Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei

Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

„Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume!”

Oana și Viorel Lis dovedesc în fiecare zi că dragostea pe care și-o poartă este mai presus decât orice.

„Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă. Atunci când nu era acasă nu puteam să dorm deloc, erau televizorul și luminile aprinse, mă mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu. Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel.

Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”, a mai declarat aceasta pentru sursa citată anterior.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la...

”Mi-a zis să iau o pastilă, să mă sinucid!”. Cine face acuzații grave la adresa lui Ilie Năstase

Oana și Viorel Lis vor avea un copil! Declarațiile făcute de soția fostului edil al Capitalei „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”

Oana Lis a spus tot adevărul! Ce face pentru fostul edil al Capitalei în fiecare zi: „Ca o geishă, zilnic!”

Cât timp se fierbe mămăliga. Cum prepari cea mai bună mămăligă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri