O profesoară a făcut sex cu elevul ei de 13 ani în pauze: „Am început să ne sărutăm și mi-a dat pantalonii jos”


Justine Nelson, o profesoară măritată din California, în vârstă de 33 de ani, este acuzată că a făcut sex cu un elev de 13 ani.


In articol:

Profesoara i-a trimis elevului său de 13 ani un mesaj. „Mi-a scris că sunt drăguț și că vrea să o sărut. Am fost șocat și nu știam ce să fac”. 

Cei doi făceau sex în pauze când profesoara închidea ușa clasei în care preda. Elevul susține că în nenumărate rânduri au făcut sex oral.

profesoara sex

Citeste si: Înainte să fie înmormântat, un copil a deschis ochii, iar toată lumea a început să țipe de spaimă. Care au fost primele lui cuvinte

Citeste si: Un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din adâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. Când s-a uitat mai bine, omul a încremenit. „Era chiar el”

Citeste si: Iată cum putem vopsi ouăle de Paște cu ingrediente naturale. Obținem un aspect mult mai frumos și sunt mult mai sănătoase decât vopseaua cu coloranți artificiali!

Ce a urmat

„Am început să ne sărutăm și mi-a dat pantalonii jos”, a relatat tânărul.

Nelson îl alinta pe adolescent cu „boo, dulceață sau babe” și îi repeta mereu: „Dumnezeule, să nu spui nimănui ce vorbim”.

Justine i-a trimis și o fotografie în care avea cămașa desfăcută și cu sânii la vedere.

Profesoara riscă acum 14 ani de închisoare, scrie Antena3.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri