"Nu-mi pare rău că mi-am înşelat iubitul. Trebuia să fac asta". Povestea de viaţă care te va pune pe gânduri


Sunt trei ani de când sunt cu partenerul meu, pe care, de dragul povestirii, îl vom numi Andrei. Ne-am cunoscut în timpul facultăţii. Am fost instantaneu atrasă de el - ochii verzi pătrunzători, părul blond şi zâmbetul fermecător îl făceau greu de ignorat.

La doar câteva săptămâni de la începerea facultăţii deveneam deja oficiali pe Facebook. Este cel mai bun prieten al meu, confidentul meu, cel alături de care mă pot vedea pentru tot restul vieii. Şi sunt capabilă să spun aceste lucruri despre el cu toată încrederea deoarece recent l-am înşelat.

Nu am plănuit niciodată să îl înşel pe Andrei. Nu este că şi cum ajunsesem la un punct al relaţiei în care eram nefericită şi nu vedeam nicio cale de ieşire. Am fost întotdeauna fericiţi, încă simt o bucurie imensă atunci când îl văd sau când mă sună. Avem grijă să petrecem timp împreună şi să ieşim la întâlniri, la fel că la început. Nu m-am plictisit de el- emoţional sau fizic-, iar viaţă noastră sexuală a fost şi este foarte activă şi satisfăcătoare pentru amândoi.

Cred că unul dintre motivele pentru care l-am înşelat este pentru că înainte de a-l întâlni pe Andrei tocmai ieşisem dintr-o relaţie de patru ani cu altcineva.

Asta înseamnă că şapte ani din viaţă mea de până acum au fost petrecuţi în relaţii serioase, cu o pauză foarte mică între ele. Nu am plănuit asta. Pur şi simplu m-am îndrăgostit până este cap de Andrei încă din primele zile de facultate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: "Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude"

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Sexul cu un bărbat mai în vârstă: cinci motive pentru care sunt cei mai buni la pat

Iubitul meu mi-a spus că ar vrea să mă vadă făcând sex cu alt bărbat

"Iubitul meu e mai în vârstă că tată" - povestea unei tinere căreia un accident i-a schimbat viaţă pentru totdeauna


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri