„Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!


O veste şocantă a fost oferită de mama Geta şi Geta Sterp într-un vlogg postat pe pagina personală a surorii lui Culiţă Sterp!


In articol:

În urmă cu doar câteva ore, Geta Sterp a ales să facă publică o veste tristă! Hoţii le-au spart casa şi le-au furat seiful plin de bani. Evenimentul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni şi abia acum familia Sterp  a dorit să facă publică întâmplarea nefericită.

Geta a avut o perioadă în care nu a mai fosta activă pe conturile ei de socializare şi motivul a fost unul bine întemeiat. Mama Geta şi Iancu se aflau la mare iar hoţii au ţinut cont că în casă, nu se afla nimeni în acea perioadă când au dat spargerea.

Geta Sterp şi mama ei au povestit cum au fost jefuite de o sumă mare de bani

Citeste si: Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”

Geta Sterp: „ Mama cu Iancu erau la mare, iar eu am plecat la Cluj Napoca luni seară, pentru că aveam un examen marţi dimineața.

În următoarea seară când am venit acasă, am văzut din stradă becul aprins, exact în camera în care suntem acum. Aici se aflau şi banii! Poarta de la drum întredeschisă, iar cea mică era încuiată.”

Nimic din toate aceste lucruri nu au făcut-o pe sora lui Culiţă Sterp să-si facă griji că în casa fuseseră hoţii. După o scurtă conversație cu mama Geta care se afla la Milan, nepoţelul ei, Geta a văzut tragedia.

Geta Sterp: „Când am intrat în camera asta am văzut dulapul deschis (dulapul fiind cu uşi glisante), am văzut pătura aşa aruncată pe jos şi încă un preș care erau puse pe chestia unde noi aveam banii! Pe seif, mai exact! Am avut un seif foarte mare avea 100 de kilograme pe puţin, era foarte greu şi era înalt. Avea 1 metru şi 50 – 60 cm lățime. Era mare şi greu, ceea ce înseamnă că nu a putut să-l ia o persoană şi să fugă cu el! Au fost minimum 2 – 3 persoane după cum ne imaginăm noi!”

Geta Sterp a fost aproape de punctul de a leşina. Panica s-a instaurat şi a amuțit pe loc. A început să dea telefoane pentru a anunța familia de faptul că au fost jefuiți de toţi banii. Iubitul fetei a sfătuit-o imediat să iasă din casă, gândindu-se că pot fi hoții încă în interiorul casei.

Decizia imediată a fost de a-l suna şi pe Culiţă Sterp, mai ales că banii, erau in mare parte, ai lui.

Geta Sterp: „Îl sun pe Culiţă... Culiţă: Unde este seiful cu bani?! Am ajuns acasă şi nu este aici!

„Culiţă: Nu cred aşa ceva! Ce vorbești acolo?!”

Culiţă Sterp a fost șocat când a auzit că a fost jefuit de hoţi

familia sterp jefuita

Culiţă Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Cântărețul de muzică de petrecere se afla în acel moment  la Sebeş. Cea mai mare sumă de bani îi aparțineau lui Culiţă. Geta l-a îndemnat să vină cât poate el de repede acasă, iar Culiţă i-a spus să sune rapid la poliţie.

Agenții de poliție au înconjurat casa şi au pus sigiliu pentru a lua amprentele. De asemenea au sfătuit familia să nu mai intre în casă pentru a nu lăsa mai multe amprente şi a le îngreuna munca.

Suma de bani furată cu tot cu seif din casa familiei Sterp, era una impresionantă

culita sterp jefuit

Culiţă Sterp si Geta

[Sursa foto: Instagram]

Geta Sterp: „Poliţia ne-a zis să nu mai intrăm în casă şi au pus bariere şi sigiliu pe uşă! Ne-au zis: „Nu mai intraţi că ne încurcaţi pe noi pentru că o să venim să luăm amprente şi să nu ne mai încurcaţi şi voi cu ale voastre! Este goaznic gândul să ştii că cineva a intrat la tine în casă şi efectiv nu mai ai linişte! Dar să mai îţi ia şi o sumă imensă de bani, că nu are rost să dau sume şi cifre... dar au fost foarte mulţi bani! Vă spun!” a spus Geta Sterp in vlogg. 

În următoarea zi, casa arata că după un dezastru. Hoţii au căutat bani şi lucruri de valoare peste tot prin casă şi practic au făcut dezordine peste tot. Decizia de a face public nefericitul eveniment a fost de faptul că hoţii nu vor fi găsiţi.

„Andrada Cernea, o artistă din zonă a păţit acelaşi lucru. I-au intrat hoţii în casă şi i-au furat o sumă de bani şi după un an de la fapta respectivă... Ce credeţi?! Nu s-au găsit hoţii şi s-a închis cazul!”

Familia a solicitat din partea oamenilor orice detaliu care îi poate ajuta la prinderea făptașilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Iancu Sterp, dezvăluiri dureroase: „Prietenii mei glumesc pe seama mea: „Din cioban...ai ajuns influencer”

Iancu Sterp, surpriză de proporții pentru mama Geta! În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ingredientul secret pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cum să iasă delicioși fără să pui ulei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri