CV SHURUBEL: Cine este, cu adevărat și ce profesie are Andrei Lăcătuş


Descoperă biografia omului de televiziune şi radio, Andrei Lăcătuş, cunoscut sub numele de Shurubel


In articol:

Andrei Lăcătuş, cunoscut de public, sub numele de Shurubel s-a născut în Bucureşti, în ziua de 18 Mai 1988.

De mic copil, a fost atras de radio şi încă din vremea liceului, acesta emitea pentru ascultători, chiar de pe holurile liceului Gheorghe Lazăr. Colegii fiind primii lui ascultători.

Acesta a lucrat timp de zece ani la radio, iar din acest an a intrat şi în televiziune. Perioada în care a frecvenat radio, la posturi consacrate, a fost impartită în două etape: anii 2012-2016 la UTV şi ianuarie 2017 – iulie 2020  la Virgin Radio.

Cine este Shurubel, sub numele real de Andrei Lăcătuş

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Shurubel vorbeste lumea

Shurubel alături de câinele lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: JOSEPH HADAD: Cine este celebrul chef. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

Shurubel este om de radio și televiziune , content creator și stand-up comedian.

Retragerea din lumea radioului a reprezentat o decizie neaşteptată pentru ascultători. În anul 2020, acesta şi-a dorit să ia o pauză şi a declarat: „Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea. De învăţat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăţ ce este comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu nişte piese hip-hop,
de ce nu? Toată viaţa mi-am dorit să o fac. Să stau cu soţia, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia.”
, a dezvăluit Shurubel pentru paginademedia.ro.

Dorinţa lui din acel moment era de a se focaliza mai mult pe partea de comedie... şi de asemenea, să petreacă mai mult timp alături de familie.

Cum a arătat copilăria lui Shurubel

Citeste si: CARLA'S DREAMS: Cine este solistul. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

shurubel sotie

Shurubel și soția lui, Iulia

Citeste si: FOA: Cine este chef Florin Scripcă. Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

Andrei a avut partea de o copilărie frumoasă, plină de amintiri şi „semne de purtare”. Un moment amuzant al copilăriei lui a fost povestit chiar de el, într-un interviu pentru paginadepshihologie.ro.

"Cred că nebunia din copilăria mea care mă definește cel mai bine e un moment de la 5 ani, din spatele blocului. Verișorul meu mai mare se dădea într-un leagăn, iar mie îmi venea să merg la baie. Am strigat la el să se oprească și să vină cu mine sus în casă, dar nu m-a auzit. Într-un final m-am hotărât să îi atrag atenția, așa că mi-am dat pantalonii jos și m-am postat în fața leagănului să fac treaba mică. Leagănul m-a lovit în frunte ca în filme și am rămas de atunci cu un semn frumos, dar, se pare, și cu o nevoie de atenție care mă chinuie în continuare."

În cadrul aceluiaşi interviu, Shurubel a precizat că un an de zile a stat la Sibiu. Acesta are planuri măreţe de viitor şi speră că o să aibă şi succes cu propriul podcast-ul.

"Încep propriul meu podcast, live, pe YouTube, pentru care mi-am închiriat un spațiu și am amenajat un studio. Am stat un an în Sibiu și este extrem de frumos acolo și pașnic, dar sunt bucureștean de fel și cred că, după atâta pace, aveam nevoie de un pic din haosul capitalei.”

Cine este soţia lui Shurubel (Andrei Lăcătuş)

shurubel varsta

Shurubel și Iulia

[Sursa foto: Instagram]

În luna iunie a anului 2019, Shurubel şi-a unit destinul cu cel al Iuliei Adamache, intr-un cadru de vis. Locaţia aleasă de cei doi a fost într-un complex luxos din localitatea Ciolpani. Detaliile evenimentului au fost atent pregătite de Iulia, pentru a crea o atmosferă de neuitat şi amintiri frumoase. Mirele a ales o ţinută formată dintr-un costum gri, iar mireasa o rochie diafană, accesorizată cu o coroniţă din flori albe. Cererea în căsătorie a fost facută în vacanţa de iarnă a anului 2017.

În anul 2007, avea doar 18 ani când s-a angajat la un radio pentru studenţi. Acolo l-a cunoscut pe Bogdan Ciudoiu. Shurubel este co-prezentator la Vorbeşte lumea, alături de Adela Popescu şi colegul lui de la radio, Bogdan Ciudoiu.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

DESCOPERĂ: Cine este soția lui COVE. Cum a cunoscut-o prezentatorul și cu ce se ocupă Florentina Ene

CITEȘTE: Cine este CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

CV JOSEPH HADAD: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are chef-ul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri