Motivul pentru care tinerii fac din ce in ce mai putin sex


Unul din trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani este abstinent din punct de vedere sexual, iar acestia au devenit atat de preocupati de Internet si de viata in online incat fac mai putin sex decat cei din generatiile anterioare, arata un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Glasgow.

Oamenii de stiinta au intervievat, timp de cate o ora, 2.300 de persoane si au descoperit ca situatia amoroasa a tinerilor este una extrem de complicata. Principalul motiv este reprezentat de mediul online si retelele de socializare care, desi sunt considerate un ajutor in gasirea partenerului ideal, de fapt construiesc si mai multe bariere si impiedica o comunicare reala.

Potrivit rezultatelor cercetarii, peste o treime dintre cei chestionati au declarat ca au apelat la ajutor de specialitate in ceea ce priveste viata intima, in ultimul an, din cauza lipsei de interes pentru sex. In aceasta situatie s-au aflat, in proporttii aproximativ egale, atat femeile cat si barbatii, iar, in total, procentul tinerilor care se abtin de la sex ajunge in Scotia la 28%, deci este de aproape doua ori mai mare decat in Statele Unite.

Sursa: gandul.info


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri