Motivul pentru care sicriul Reginei Elisabeta a II-a este căptușit cu plumb. Ce greutate are acesta


Sicriul monarhului este conceput din stejar englezesc și căptușit cu plumb, care este o alegere tradițională pentru cei ce fac parte din Familia Regală.


In articol:

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a este realizat din stejar englezesc și căptușit cu plumb. Care este greutatea acestuia!

Citeste si: Care este semnificația coroanei albe, pusă pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a si de unde au fost alese florile care au alcătuit această coroana

Motivul pentru care sicriul Reginei Elisabeta a II-a este căptușit cu plumb

Un astfel de sicriu cântărește între 250 și 317 kilograme. Designul lui a fost confirmat de Andrew Leverton, de la Leverton & Sons, o firmă care colaborează cu Familia Regală.

Cu patru ani în urmă, Leverton a declarat pentru The Times că sicriul este făcut din stejar englezesc, iar ulterior, căptușit cu plumb.

Motivul pentru care a fost utilizat plumbul a fost pentru a preveni acumularea aerului și a umidității, ajutând la conservare. Mai mulți experți sunt de părere că sicriele etanșe sunt foarte importante, în momentul în care sunt depuse deasupra solului.

Se consideră că sicriul monarhului a fost construit în urmă cu aproximativ 30 de ani, alături de cel al ducelui de Edinburgh.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: ,,Era semnată de mâna Reginei”. Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a

Ce a spus Matthew Lymn Rose, directorul general al A.W. Lymn, The Family Funeral Service

Matthew Lymn Rose a spus monarhul și toți membrii Familiei Regale au sicrie făcute în timpul vieții, așa că, nu există nicio întârziere.

 „Înțeleg că regina și toți membrii familiei regale au sicrie făcute în timpul vieții… așa că nu există nicio întârziere, sicriul este acolo”, a spus Matthew Lymn Rose, directorul general al A. W. Lymn, The Family Funeral Service.

Folosirea plumbului face sicriul foarte greu. Potrivit The Times, sunt necesari opt militari pentru a transporta sicriul reginei. Se stimează că sicriul cântărește între 250 kg și 317 kg.

Luni, în jurul orei 18:00, ora României, a început ceremonia de înmormântare care s-a desfășurat la Capela St. George a Castelului Windsor. Sute de mii de oameni au ieșit pe străzile Londrei să ia parte la procesiune, în timp ce sute de lideri și de membri ai familiilor regale au fost prezenți la Westminster Abbey, acolo unde au avut loc funeraliile de stat.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Monarhul nu a renunțat la poșetă nici înainte să se stingă din viață

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Era semnată de mâna Reginei”. Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare secretă, care nu poate fi deschisă până în anul 2085. Cui îi este adresată

De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem.” Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a trecut printr-o întorsătură de situație, după ce a spus despre Alexandra Stan că i-a furat partenerul de viață
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri