Modele de prezervative de care nu ai auzit niciodata! Ar trebui sa le incerci!


Modele de prezervative de care nu ai auzit niciodata! Ar trebui sa le incerci!

De la prezervativul vegan la cel organic, de la cel chic la cel futuristic, toate au fost deja inventate.

 

Stiinta de a concepe un prezervativ a scapat de sub control in ultima perioada. De la arome ciudate pana la materiale eco, exista foarte multe optiuni pentru sexul in siguranta. Iata care sunt prezervativele de care nu ai mai auzit pana acum.
1. Prezervativul vegan- Este conceput printr-o formula speciala bazata pe ingrediente din plante, precum latexul natural.
2.
Prezevativul targetat pe femei- Este realizat din materiale organice iar 10% din profitul obtinut din vanzari este donat organizatiilor care asigura sanatatea reproductiva si planning familial.
3. Prezervativul aromat organic- Are aroma de lemn dulce si este facut din fructe organice si extracte de plante care asigura o aroma reala.
4. Prezervativul pentru Pinterest- Vine intr-un ambalaj unic usor de deschis ce are imprimat un mesaj inspirational.
5. Prezervativul la comanda- Daca ai nevoie urgenta de protectie, exista un serviciu in Los Angeles si San Francisco care livreaza in timpul noptii.
6. Prezervativul eco-friendly- Sunt realizate in Germania, folosind cele mai inalte standarde. Acest lucru inseamna ca amprenta lor de carbon este zero, deci nu vei contribui la incalzirea globala.
7.
Prezervativul fara chimicale- Exista un prezervativ fara glicerina, parabeni sau spermicide. Este vegan si aprobat de PETA.
Sursa: womenshealthmag.com

Stiinta de a concepe un prezervativ a scapat de sub control in ultima perioada. De la arome ciudate pana la materiale eco, exista foarte multe optiuni pentru sexul in siguranta. Iata care sunt prezervativele de care nu ai mai auzit pana acum.1. Prezervativul vegan- Este conceput printr-o formula speciala bazata pe ingrediente din plante, precum latexul natural. 

2. Prezevativul targetat pe femei- Este realizat din materiale organice iar 10% din profitul obtinut din vanzari este donat organizatiilor care asigura sanatatea reproductiva si planning familial.

3. Prezervativul aromat organic- Are aroma de lemn dulce si este facut din fructe organice si extracte de plante care asigura o aroma reala.

4. Prezervativul pentru Pinterest
- Vine intr-un ambalaj unic usor de deschis ce are imprimat un mesaj inspirational.

5. Prezervativul la comanda
- Daca ai nevoie urgenta de protectie, exista un serviciu in Los Angeles si San Francisco care livreaza in timpul noptii.

6. Prezervativul eco-friendly
- Sunt realizate in Germania, folosind cele mai inalte standarde. Acest lucru inseamna ca amprenta lor de carbon este zero, deci nu vei contribui la incalzirea globala.

7. Prezervativul fara chimicale- Exista un prezervativ fara glicerina, parabeni sau spermicide. Este vegan si aprobat de PETA.

Sursa: womenshealthmag.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri