Misterul femeii cu trei picioare şi două vagine. A lucrat ca prostituată şi s-a iubit cu bărbatul cu două penisuri


Misterul femeii cu trei picioare şi două vagine. A lucrat ca prostituată şi s-a iubit cu bărbatul cu două penisuri

În Franţa sfârşitului de secol al XIX-lea s-a născut o legendă urbană care le dădea fiori multora. Este vorba de femeia cu trei picioare, două vagine şi patru sâni, adusă din Martinica de un vânător de ciudăţenii. Femeia ar fi practicat prostituţia, fiind preferată de clienţii cu fantezii sexuale ciudate.

 

La sfârşitul secolului al XIX-lea, numit în Europa ”Belle Epoque”, ştiinţele, emanciparea şi depravarea cunoşteau noi culmi.

”Vânătorii” de ciudăţenii erau la modă în special în vestul Europei, iar circurile căutau personaje cât mai diforme pentru a câştiga din expunerea lor.   

 

În această perioadă a apărut şi un personaj de legendă care a şi dispărut în mod bizar. Dacă nu ar fi imagini de epocă, s-ar putea crede că a fost doar un mit urban. Este vorba de femeia cu trei picioare, două vagine şi patru sâni. 

 Blanche Dumas, prostituata din Martinica   În anul 1860, în insula Martinica, se năştea una dintre cele mai ciudate prostituate pe care le va cunoaşte lumea. Născută dintr-un francez şi dintr-o metisă, Blanche Dumas era un copil cu trei picioare. Odată ce a început să se dezvolte, s-a observat că avea două vagine şi patru sâni.    A fost descoperită de Bechlinger din Para, un renumit căutător de ciudăţenii, pentru expunerea la circ.
În acel moment, Blanche Dumas avea 25 de ani. A convins-o să plece cu el în Europa. La Paris, femeia a devenit prostituată, fiind integrată într-un bordel specializat în clienţi cu plăceri bizare. 

 

Citeste continuarea AICI. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021. Nativii Vărsător avansează în carieră

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

DESCOPERĂ: Ce se pune pe rană ca să se vindece mai repede

DESCOPERĂ: Garderoba unei femei de 50 ani. Îmbrăcăminte, genți și accesorii din dulapul unei doamne

DESCOPERĂ: Cum să faci un ou prăjit perfect


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri