Misterul femeii cu trei picioare şi două vagine. A lucrat ca prostituată şi s-a iubit cu bărbatul cu două penisuri


În Franţa sfârşitului de secol al XIX-lea s-a născut o legendă urbană care le dădea fiori multora. Este vorba de femeia cu trei picioare, două vagine şi patru sâni, adusă din Martinica de un vânător de ciudăţenii. Femeia ar fi practicat prostituţia, fiind preferată de clienţii cu fantezii sexuale ciudate.

 

La sfârşitul secolului al XIX-lea, numit în Europa ”Belle Epoque”, ştiinţele, emanciparea şi depravarea cunoşteau noi culmi. ”Vânătorii” de ciudăţenii erau la modă în special în vestul Europei, iar circurile căutau personaje cât mai diforme pentru a câştiga din expunerea lor.   

 

În această perioadă a apărut şi un personaj de legendă care a şi dispărut în mod bizar. Dacă nu ar fi imagini de epocă, s-ar putea crede că a fost doar un mit urban. Este vorba de femeia cu trei picioare, două vagine şi patru sâni.   Blanche Dumas, prostituata din Martinica   În anul 1860, în insula Martinica, se năştea una dintre cele mai ciudate prostituate pe care le va cunoaşte lumea. Născută dintr-un francez şi dintr-o metisă, Blanche Dumas era un copil cu trei picioare. Odată ce a început să se dezvolte, s-a observat că avea două vagine şi patru sâni.    A fost descoperită de Bechlinger din Para, un renumit căutător de ciudăţenii, pentru expunerea la circ. În acel moment, Blanche Dumas avea 25 de ani. A convins-o să plece cu el în Europa. La Paris, femeia a devenit prostituată, fiind integrată într-un bordel specializat în clienţi cu plăceri bizare. 

 

Citeste continuarea AICI. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri