MIRCEA BRÂNZEI : Cine este soţul Denisei Tănase de la Bambi


Descoperă cine este antreprenorul Mircea Brânzei, soţul Denisei Tănase de la Bambi. A fost asistentul Andreei Marin la „Surprize, surprize”


In articol:

În anul 2017, Denisa Tănase de la Bambi a început o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri, Mircea Brânzei. Relaţia celor doi a început cu paşi “timizi”, iar după un an de când formau un cuplu, Denisa

Tănase deja primise inelul de logodnă. Ambii au reuşit să consolideze relaţia ce a trecut la următorul pas: căsătorie.

Cine este Mircea Brânzei şi cum a devenit un antreprenor de succes

Încă de mic copil, Mircea Brânzei a fost pasionat de matematică. Abilitatea pentru zona cifrelor a luat amploare încă de la vârsta de 4 ani, când începuse să înveţe singur, tabla înmulţirii.

Totuşi, visul lui era de a deveni pompier, din dorinţa de a putea oferi ajutor oamenilor din jurul lui. Ani mai târziu, lucrurile au luat o altă întorsătură şi a absolvit Politehnica, la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

cine este mircea branzei

Citeste si: CARLA'S DREAMS: Cine este solistul. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Tânăr fiind, Mircea Brânzei a fost atras şi de lumea showbiz-ului şi a acceptat să fie asistentul Andreei Marin la emisiunea „Surprize, surprize”. Într-un interviu pentru goldmagazine.ro, Mircea a precizat cum a câştigat primii bani: „Am avut și o formație, dar ulterior am renunțat pentru că nu aveam talent de niciun fel, nici la cântat, nici la dansat, doar la dansat, dar puțin. Și, când am terminat facultatea, în vara lui 2007, a apărut o oportunitate – reforma pensiilor private.

Am fost la un seminar unde n-am înţeles nimic, am văzut doar multe cerculețe pe tablă și am înțeles un singur lucru: dacă umplu cerculețele cu oameni o să pot să fac mulți bani și asta am și făcut. Mi-am construit o echipă și primeam bani pentru fiecare contract adus de fiecare om, iar eu mi-am făcut o echipă de 473 de colaboratori și în 4 luni am câștigat aproximativ 60.000 de euro. Nu știam ce înseamnă să investești la vremea aceea, așa că am cheltuit toți banii – mi-am luat mașină și s-au dus pentru că nu aveam educație financiară. Am continuat în domeniu, dar știam că nu îmi doresc să fiu angajat și am lucrat fără salariu, eram doar agent, singurul care a ajuns pe poziție de manager."

Cum a realizat prima afacere soţul Denisei Tănase de la Bambi, Mircea Brânzei

"Am continuat să lucrez în asigurări ș i cea mai importantă lecție a fost că am nevoie de educație financiară și antreprenorială, de aceea am început să merg la foarte multe cursuri și competiții, pe care în mare parte le și câștigam. În 2011 mi-am făcut prima firmă, în broker de asigurări și atunci am început să câștig și mai mulți bani, eram independent. Tot ceea ce câștigam investeam, cheltuiam, dar nu-mi puneam bani de-o parte. Mă motiva foarte mult recunoașterea, mai mult decât banii și asta m-a făcut să trag tare și să îmi doresc să fiu numărul 1 în tot ceea ce fac."

Anul 2014 a fost unul marcant pentru destinul lui Mircea Brânzei care a reuşit să înființeze prima afacere X-body. În urma unor probleme de hernie de disc pe care le-a avut, acesta a trebuie să facă mai multe şedinţe de recuperare. Ideea de afacere a apărut in timpul acestor şedinţe. Mircea a achiziţionat un aparat X-Body şi a dat drumul afacerii doar cu doi antrenori, într-o sală. Succesul a fost imens şi în trei săptămâni, deja achiziţiona al doilea aparat cu banii câştigaţi doar din această perioadă.

„După câteva ședințe de X-body mi-am revenit cu spatele, ceea ce m-a făcut să vreau să deschid un business cu așa ceva și chiar dacă nu aș fi avut clienți, măcar îmi ajutam prietenii. Și așa a luat naștere Fit4You, pe 15 august, 2014. 

Nu am avut un plan, am mers pe instinct. Prima investiție în business a fost de 10.000 de euro, când am cumpărat un aparat de X-body, mi-am deschis o sală, mi-am luat 2 antrenori. Deși nu aveam experiență în business, după 3 săptămâni nu mai aveam locuri, trebuia să programez clienții cu 2-3 săptămâni în avans și-atunci a trebuit să mai cumpăr un aparat, pe care l-am cumpărat din ce câștigasem în cele 3 săptămâni”.

Ulterior, antreprenorul a început să investească într-un centru de remodelare corporală, dorindu-şi să facă unul dintre cele mai bune centre din acest domeniu. În prezent, Mircea Brânzei este managerul companiilor Fit4You și Fit4You Delivery.

Denisa Tănase de la Bambi s-a căsătorit cu Mircea Brânzei

Inclusiv pe plan personal, lucrurile merg pe o pantă ascendentă pentru Denisa Tănase de la Bambi şi Mircea Brânzei. Într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, cei doi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse. Emoţiile au fost mari pentru tinerii căsătoriţi, care au s-au putut bucura de prezenţa celor mai importanţi oameni din viaţa lor. Denisa a purtat o rochie albă de mireasă tip sirenă, ce urmărea linia corpului, asortată cu un superb buchet de bujori albi. Mircea Brânzei a adoptat o ţinută clasică de mire, cu un costum negru, cămaşa albă şi papion.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branzei Mircea (@mircea.branzei)


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA MARIN. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CITEȘTE: Cine este soția lui Pavel Bartoș | Anca Bartoș

RADU DRAGOMIR: Cine este soțul Danei Rogoz

BOGDAN CĂPLESCU: Cine este soțul lui Carmen Minune

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri