Meciul saptamanii la Exatlon: Romania vs Turcia! Cine va castiga sambata

Exatlon, cea mai spectaculoasa si intensa competitie difuzata la televizor, continua sa uimeasca si sa cucereasca tot mai multi telespectatori.

Cosmin Cernat a facut un anunt care a adus aplauze furtunoase. Sambata, urmeaza un meci istoric, in care Razboinicii si Faimosii vor deveni o singura echipa, luptand sub steagul Romaniei.

Meciul Romania-Turcia va fi inca o sansa ca orgoliile sa fie lasate la o parte, iar fairplay-ul sa triumfe.   

"Sunt convins ca va veti bucura din toata inima, aveti din nou sansa unica de a reprezenta Romania. Va veti uni din nou sub tricolor. Ca adversar veti avea o natiune cu care ne-am intalnit de multe ori, fie la nivel de echipe de club, fie la nivel de echipa nationala. Romania va intalni Turcia! Sper din toata inima sa castigati", le-a transmis Cosmin Cernat concurentilor.

Fanii concursului Exatlon nu au ramas indiferenti si au lasat in mediul virtual sute de comentarii. Ei vor ca Romania sa castige. Se pare ca echipa Turciei se afla de mai putin timp in aceasta competitie.

"Romania va castiga", "Hai, Romania", "Turcii sunt mai lenti pe traseu, i-am vazut in meciul cu Mexic", "Romania e cea mai tare", "Baietii nostri sunt cei mai buni", au fost doar cateva dintre comentariile fanilor din mediul virtual.

Nu pierdeti sambata, 24 februarie, de la 19:45, o editie absolut spectaculoasa, un meci istoric, Romania-Turcia, in care concurentii de la Exatlon pot demonstra ca sunt o adevarata echipa!


 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri