Mădălina își face bagajul pentru a părăsi competiția, după o bătaie cu Alexandra în platoul de la Puterea Dragostei! “Îmi pare rău, dar eu nu mai pot! Nu mai rezist!”


Puterea Dragostei 4 martie - Bătaia între Alexandra și Mădălina a fost oprită de George și echipa de producție!


In articol:

Momente de neimaginat în ediția emisiunii Puterea Dragostei. Un cuplu îndrăgit al emisiunii solicită descalificarea din emisiune pentru că  pur și simplu nu mai rezistă în show-ul de pe meleagurile Turciei. Aflați de luni bune în casa Puterea Dragostei, Mădălina și George au cedat tensiunilor și scandalurilor ce nu se mai termină.

 

Totul a degenerat de la o discuție foarte aprinsă între Alexandra și Mădălina, ce s-a lăsat cu bătaie. Aflate pe canapea într-o conversație cu prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela Dorobanțu, cele două concurente și George au pornit “sămânța” de scandal. Iubitul Mădălinei a precizat că el nu trăiește pentru televiziune așa cum se întâmplă lucrurile în viața Alexandrei.

Puterea Dragostei 4 martie- Cel mai îndrăgit cuplu format din Mădălina și George au solicitat descalificarea din emisiune!

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei  4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei scoasă din platou de echipa de producție, după o bătaie cu Aya!

George: “Viață mea nu este televiziunea! Nu eu am fost la 10 emisiuni, ci tu trăiești din așa ceva. Tu te milogești la fiecare emisiune să stai să trăiești.. Tu faci vlog-uri prin cimitir!”

Alexandra urlând la acesta îi spune: “Eu am ajuns să fac ce îmi place mie! Tu ai ajuns vreodată să ajungi să faci ce îți place ție? Te-ai vândut pentru banii aia..

unde trimiteai poze!”

George: “Eu am vândut pozele, dar tu ți-ai vândut corpul!”

Mădălina s-a enervat foarte tare când a auzit reproșurile la adresa iubitului ei și a spus: “Am vrut să rămân pentru voi până în gala, dar nu mai pot! În momentul de față mă ridic și plec! Îmi pare rău!”, în timp ce a bufnit-o plânsul.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei  4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei

Citeste si: Mădălina vrea să părăsească Puterea Dragostei! Ce a declarat concurenta?!

Cristina Mihaela: “De ce să pleci când poți să ignori?!”

După acest moment. Mădălina s-a ridicat și i-a aruncat o pernă în față Alexandrei. În acel moment, blonda a luat foc și a sărit la bătaie. Lucrurile au degenerat atât de tare că au fost scoase din platou de către celelalte concurente. George a înnebunit când a văzut bătaia și venit fugind în casa fetelor. O mulțime de oameni printre care și membrii echipei de producție au intervenit pentru a opri "jihadul" produs.

George a fost nevoie să fie ținut cu forță, dar a precizat: “Eu mă duc să îmi fac bagajul!”

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei  4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei

Citeste si: Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Cristina Mihaela încearcă s-o înduplece pe Mădălina să nu plece.

Mădălina: “Îmi pare rău, dar eu nu mai pot! Nu mai rezist!”, a comentat aceasta în timp ce își făcea bagajul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina vrea să părăsească Puterea Dragostei! Ce a declarat concurenta?!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Alexandra de la Puterea Dragostei scoasă din platou de echipa de producție, după o bătaie cu Aya!

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri