Macabra poveste a doctorului care a trăit 7 ani cu o mumie! I-a furat trupul neinsufletit si a dus-o acasa pe Elena, femeia visurilor lui. Medicul dormea cu ea in acelasi pat, iar familia ei a avut un soc atunci cand a aflat ce ii facea el in fiecare zi

Cazul lui Carl Tanzler a şocat întreaga lume la începutul anilor ’30. După ce a făcut o obsesie pentru Elena, o femeie care a decedat din cauza tuberculozei, doctorul Tanzler a făcut tot posibilul pentru a-şi readuce iubita la viaţă.
 
Folosind ghips, sârmă, ceară şi ochi de sticlă, bărbatul a „înviat-o” pe Elena şi a dus-o la el acasă, unde dormea alături de ea, în patul conjugal.
 
Departe de ochii lumii, această „idilă” a durat şapte ani. Iată cum s-a desfăşurat acest caz tulburător şi, în acelaşi timp, patologic.
 
Carl Tanzler, doctorul nebun
 
Carl Tanzler, cunoscut şi drept „Contele Carl von Cosel”, era un bărbat cu multe talente. Radiologul de origine germană (care, în mod sigur, nu era de viţă nobilă) susţinea că are nouă diplome universitare şi că a fost cândva căpitan de submarin.
 
În realitate, era doar un bărbat excentric şi singuratic. Îşi abandonase soţia şi copiii pentru a lucra la Spitalul Marinei Statelor Unite ale Americii din Key West, Florida.
 
După ce s-a angajat în spital, în 1927, Carl nu a ieşit cu nimic în evidenţă şi îşi vedea liniştit de treabă. Asta, până când a întâlnit-o pe Maria Elena Milagro de Hoyos.
 
Când frumoasa cubaneză, în vârstă de 21 de ani, s-a prezentat la un consult, Carl şi-a dat seama imediat că ea este femeia visurilor lui.
 
De ani de zile, Carl era bântuit de viziuni în care îi apărea o femeie frumoasă, cu părul închis la culoare, care avea să fie iubirea vieţii lui. Din nefericire pentru Elena, Carl a presupus că ea era femeia din vis.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri