„Mă culc cu un coleg de muncă însurat, dar de fapt sunt îndrăgostită de altcineva.” Ce sfat a primit de la psiholog


O tanara i-a marturisit psihologului de la The Sun ca se culca cu un coleg de munca insurat, dar viata ei este un dezastri pentru ca e indragostita de altul

O britanică i-a scris psihologului publicației The SUN cu o problemă... delicată.

Fata spune că face ”sex uimitor” cu un coleg de muncă însurat, care nu vrea să își părăsească soția, dar ea de fapt e îndrăgostită de un alt coleg, cu care s-a și culcat, dar nici acesta nu vrea să fie cu ea, ci vrea să se împace cu fosta iubită.

Citeste si: Cum să fugi de un bărbat atrăgător. Povestea unei femei mature cu slăbiciuni la bărbaţi

„Am 19 ani și viața mea e un dezastru total', își începe fata scrisoarea. 'Fac sex uimitor cu un coleg de la serviciu care e căsătorit și nu intenționează să își părăsească soția. Cu toate acestea, eu nu sunt îndrăgostită de el, ci îl iubesc pe alt coleg de muncă.

Și cu el m-am culcat, dar nici el nu vrea să fie cu mine, ci se gândește foarte serios să se împace cu fosta lui iubită. Are 23 de ani, mi-a jurat că vrea să fim împreună. Când am început să facem sex, tocmai se despărțise de iubita lui.

A vrut să ținem relația ascunsă de ochii lumii și inițial nu m-a deranjat, pentru că mă culcam cu un coleg mai bătrân. Are 38 de ani și e căsătorit și nu vrea să își părăsească nevasta, dar mă cheamă pe la el aproape în fiecare zi și eu merg.

Eu îl iubesc pe celălalt, dar el vrea să se împace acum cu fosta. Cum să procedez?”

Citeste si: Îl poți face pe partenerul tău să te adore. Bărbații iubesc aceste lucruri

 

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri