Lungimea sau grosimea penisului: ce conteaza mai mult?


Accesul tot mai usor la filmele porno formeaza asteptari nerealiste privind aspectul fizic si „dotarile“ intime ale barbatilor, facandu-i sa se intrebe care dintre lungimea sau grosimea penisului conteaza mai mult pentru partenerele lor.

Multe femei se asteapta ca si partenerii lor sa aiba penisuri la fel de mari ca actorii din aceste productii, iar barbatii devin la randul lor complexati. De multe ori insa, nu au motive reale de ingrijorare.

Care este lungimea medie? Conform unor studii recente, in lume dimensiunea medie a unui penis erect variaza intre 12 si 16 cm si 7-10 cm in stare flasca. Nu doar lungimea este insa importanta. Grosimea penisului conteaza mai mult.

De multe ori, un barbat care are un penis scurt si gros va considera ca este slab dotat, dar in realitate are exact ce ii trebuie. Tot studiile au mai indicat ca dimensiunea medie a circumferintei pensiului, in stare erectila, este de aproximativ 12 cm. Un detaliu extrem de important: o dimensiune foarte mica a penisului in stare flasca nu inseamna neaparat si o dimensiune mica in stare de erectie.

Diferentele pot fi surprinzatoare. Si un alt lucru pe care barbatii trebuie sa il stie: lungimea medie a unui vagin este de 12 cm, prin urmare un penis mai lung de 12 cm nu va fi prea folositor.

Ce conteaza mai mult pentru femei? Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Texas arata ca majoritatea femeilor care au luat parte la chestionar (45 din 50) apreciaza mai mult grosimea penisului decat lungimea. Tehnica barbatului este mult mai importanta, el putand compensa prin sarutari si mangaieri o „dotare” mai slaba. Oricum, vaginul femeii este elastic si se poate adapta pentru aproape orice dimensiune a penisului.
Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialul a desfiinţat-o pe Bianca de la Puterea Dragostei! "Nu o vreau. E o îmbârligătoare" Vezi care e concurenta pe care o doreşte lângă Livian! "Ea e"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri