Lucia Puiu a murit la 80 de ani. Era specialist redutabil în Medicinã Internã


Veste tragică în România, s-a stins din viață în miez de noapte, după o luptă cu o boală timp de un an de zile.

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela de la intrarea în cimitirul “Eternitatea” din Iași, înmormântarea urmând sã aibã loc joi, 25 aprilie.

Veste tragică în România, s-a stins din viață în miez de noapte, după o luptă cu o boală timp de un an de zile. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela de la intrarea în cimitirul “Eternitatea” din Iași, înmormântarea urmând sã aibã loc joi, 25 aprilie.

Lucia Puiu, în vârstă de 80 de ani, specialist redutabil în Medicinã Internã, parcă știa că nu mai are foarte mult de trăit, dar voia cu ardoare să cunoască cel de-al doilea al nepotului ei, un cunoscut medic ortoped de la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Din păcate dorința nu i-a fost îndeplinită și a murit cu trei săptămâni înainte să se nască bebelușul, scrie vremeanoua.ro.

Citeste si: Cine este cu adevărat OMUL Ioan Burculeț! Cum s-a apucat de astrologie și cum a salvat viața unei fetițe de 8 ani, citindu-i doar astrograma

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paște 2019. Săptămâna Patimilor pentru trei zodii! Mare atenție la greșelile din trecut, karma nu iartă - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Obiceiuri și traditii în Săptămâna Mare! Ce să faci în Săptămâna Patimilor

Cu o competentã profesioanlã cu totul deosebitã, doctorita Puiu a tratat mii de hușeni cu multã empatie, decentã si devotament. În ultima vreme suferea de o boalã cruntã, pe care o descoperise în urmã cu un an. Soțul sãu, un alt medic de referintã al sistemului medical hușean, medicul Viorel Puiu, s-a stins din viatã în 2013, tot la Iasi, unde se stabiliserã împreunã, dupã pensionare.

Medicul Lucia Puiu a fost unul dintre cei mai apreciați medici din Huși. A lucrat zeci de ani la Spitalul Huși, alãturi de sotul ei, medicul pediatru, Viorel Puiu, pânã la vârsta pensionãrii. Dupã ce si-au încheiat cariera, cei doi medici s-au mutat în Iași. Au avut un singur bãiat, care le-a dãruit un nepot, care azi le calcã pe urme bunicilor sãi, fiind medic ortoped, la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ele sunt cele mai sexy femei din zodiac! Au un magnetism aparte şi întorc toate privirile! Vezi care sunt secretele lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri