Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Livian este îndrăgostit de Ella?!


Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Din ce în ce mai multe persoane zvonesc că Livian ar fi îndrăgostit de Ella, însă bărbatul nu a confirmat nimic.


In articol:

Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Chiar dacă Livian și Bianca au format unul dintre cele mai apreciate și votate cupluri de la cea mai iubită emisiune din România, se pare că revenirea din Turcia a fost prilej de despărțire pentru cei doi foști îndrăgostiți.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală! Cine a venit la ziua ei de naștere

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

De când s-a întors în România, Livian s-a depărtat din ce în ce mai mult de Bianca, dar pare mult mai apropiat de nimeni alta decât... Ella! Mereu a avut numai cuvinte de laudă despre focoasa brunetă și, mai mult decât atât, apropiați de-ai fiului lui Nelson Mondialu au dezvăluit că Livian a discutat cu familia sa despre Ella și le-a dezvăluit o informație bombă!

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! S-a aflat abia acum! Bianca de la Puterea dragostei și Rafaelo, apropieri interzise la casting în sezonul 1! Livian va lua foc

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Livian a avut o aventură în Istanbul cu Ella

Se pare că discuțiile pe care Livian le-a avut cu apropiații săi despre Ella au scos la iveală și la câteva detalii incendiare despre presupusa relație dintre cei doi. „Le-a spus părinților despre Ella și chiar a menționat că ar vrea să le și facă, la momentul potrivit, cunoștință cu ea, fiindcă este o fată faină, cu un caracter frumos, o adevărată prietenă pentru el în casa din Istanbul,” au dezvăluit surse din apropierea familiei lui Livian, potrivit wowbiz.ro.

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

De asemenea, cu doar câteva luni în urmă se zvonea că Livian și Ella au o idilă, Denis Petcu fiind cel care a făcut anunțul șocant. Totuși, Livian a explicat, la momentul respectiv, că a avut parte de o educație foarte frumoasă din familie și că nu ar duce niciodată o femeie la hotel, mai ales pe Ella, pe care o admiră.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri