Lora a rămas fără bani în Bali! „Români care sunt stabiliți aici și ne pot ajuta”


Lora nu se poate întoarce din Bali, unde a plecat alături de iubitul său, Ionuț Ghenu. Cei doi au rămas fără bani și nu știu ce vor face.

După ce la începutul anului, mama Lorei a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață, acum vedeta a primit o nouă lovitură. Lora și Ionuț Ghenu, iubitul său, sunt blocați în Indonezia, din cauza izbucnirii pandemiei de coronavirus și n-o duc prea bine nici din punct de vedere financiar.

Citeste si: Gestul fabulos făcut de logodnicul Lorei pentru frumoasa artistă! "Cea mai puternică leoaică"

Lora și Ionuț Ghenu au plecat în vacanță, în Bali, dar nu știu când se vor întoarce. Blocați la peste zece mii de kilometri de casă, cei doi au rămas fără bani

Pe data de 10 martie, Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, au plecat în Indonezia, pe insula Bali, pentru a-și petrece acolo vacanța mult dorită, însă au fost surprinși de izbucnirea pandemiei de coronavirus și deși și-au propus să prelungească escapada până la începutul lunii aprilie, se pare că această decizie a fost una foarte proastă.

lora, ionuț ghenu, lora și ionuț ghenu, bali, indonezia

În momentul de față, zborurile sunt anulate pentru o perioadă nedeterminată, așa că cei doi amorezi nu știu când vor putea ajunge înapoi în țară, având în vedere că se află la zece mii de kilometri depărtare. Mai mult decât atât, Lora și Ionuț Ghenu au cam ajuns la fundul sacului și au povestit, în cadrul unui emisiuni TV, că sunt îngrijorați, pentru că nu știu cum să-și gestioneze finanțele, astfel încât să se descurce pe o perioadă mai lungă de timp.

Acolo, cei doi au închiriat o căsuță în care să locuiască, iar la capitolul cumpărături, încearcă să facă economii și nu se lăfăie prin diverse restaurante scumpe. Totodată, de teama viruslui COVID-19, cei doi au luat inclusiv măsuri de precauție în privința igienei și dezinfectează toate produsele pe care le cumpără. Se pare că, în cel mai nefericit caz, Lora și Ionuț Ghenu, vor sta în Indonezia, până ce le va expira viza de turiști.

„Nu aş vrea să mă invidiaţi pentru asta. Suntem blocaţi în Bali. Aveam bilet de întoarcere în ţară pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea şi probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui, deşi nu mai avem foarte mulţi bani. Am închiriat o căsuţă aici. Suntem atenţi, dezinfectăm toate produsele cumpărate” a mărturisit Lora, pentru emisiunea pe care a prezentat-o preț de un an.

lora, ionuț ghenu, lora și ionuț ghenu, bali, indonezia

Mai mult decât atât, cei doi au mari probleme financiare și au explicat că, dacă se vor termina resursele financiare, vor fi nevoiți să se împrumute de la prietenii din România. Aceștia au luat numărul ambasadei României din Indonezia și au explicat că dacă nu găsesc o rezolvare, în cel mai scurt timp posibil, vor apela la bunătatea românilor de acolo, și le vor cere ajutorul.

Totodată, deși Lora și Ionuț Ghenu au un acoperiș deasupra capului, chiria pe care o plătesc acum este destul de scumpă, iar aceștia încearcă să restrângă bugetul cât mai mult cu putință, motiv pentru care îîși caută o altă cazare, cât mai ieftină.

„Trebuie să ne reorganizăm, probabil că se vor relua zborurile. Încă nu ştim, însă avem numărul ambasadei de aici şi dacă nu rezolvăm, trebuie să găsim români care sunt stabiliţi aici şi ne pot ajuta. Nu mai avem nici foarte mulţi bani şi trebuie să ne gândim ce vom face. Stăm într-o căsuţă închiriată, dar trebuie să ne mutăm într-un loc mai ieftin, căutăm chirii de 100 de euro pe lună. Vedem ce se întâmplă şi dacă vom avea nevoie de ajutor, vom apela şi la prietenii din ţară. Poate că vom reuşi, însă avem nevoie de timp” a declarat Lora pentu Click!.

Citeste si: Lora, însărcinată în Bali? Declarația care i-a pus pe gânduri pe toți fanii vedetei

Lora și Ionuț Ghenu au planuri de căsătorie! Când vor face pasul cel mare?

Lora și Ionuț Ghenu, manager-ul ei, formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar pe plan profesional sunt o echipă de chiar mai mult timp.

Focoasa româncă a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de-a lungul timpului, dar a menționat faptul că nu și-au găsit niciodată timp pentru nuntă. În cadrul unui interviu, cei doi au dezvăluit secrete și ne-au oferit informații din viața lor personală.

„De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”.

Ca orice femeie, Lora își dorește ca în ziua nunții sale, toate detaliile să fie perfecte. Cu toate că cei doi sunt logodiți, deci uniți în fața Domnului, cel mai important moment pentru celebra cântăreață, rămâne cununia religioasă

Înainte de Crăciun, Lora a declarat că pe parcursul sărbătorilor de iarnă, va încerca să organizeze marele eveniment și că vor stabili nașii, cel puțin. Deocamdată, artista nu a revenit cu o nouă declarație, însă rămâne de văzut dacă ei vor fi mirii anului, după ce își rezolvă problemele financiare.

lora, ionuț ghenu, lora și ionuț ghenu, bali, indonezia

. “Avem prieteni, trebuie să ne împărțim. Ei sunt parte din familie cumva și vreau să mergem și la familiile noastre, să petrecem cu ei prima zi de Crăciun. În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta”, a mai dezvăluit Lora, potrivit sursei.

Citeste si: Lora, dezvăluiri în exclusivitate despre drama care i-a marcat viața ”Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Digi 24: Dezastru în două zile pentru România. În doar două zile s-a doborât orice record

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri