La ce se gândesc bărbaţii când fac sex


Vrei să afli la ce se gândeşte iubitul tău când sunteţi în toiul unei partide amoroase? Să fie altă femeie, partida de fotbal de mâine sau kilogramele pe care le-ai luat în plus în ultimul timp? Dacă vrei răspunsul, citeşte mai departe.

“Corpul tău este incredibil”

Acest gând apare în mintea bărbaţilor, atunci când fac sex, la fiecare cinci secunde. Excitarea masculină este extrem de conectată la percepţia vizuală. Aşa că bărbaţii deschid ochii şi-ţi privesc corpul gol, bucurându-se de fiecare unduire a ta.

Ei se gândesc la cât de sexy arăţi, mai ales atunci când stai deasupra. Mulţi bărbaţi ar putea jură că nu există privelişte mai grozavă decât o femeie care se bucură de sex.

Pun pariu însă că ai vrea să ştii dacă bărbaţilor le trece vreodată prin cap să-ţi critice corpul. Răspunsul este “ nu!” Bărbaţii iubesc formele femeilor, mai ales când sunt dezvelite, aşa că nu le mai rămâne timp să se preocupe dacă ai pus un kilogram sau două în plus sau fundul tău nu mai e la fel de ferm.

Adevăratele gânduri ale bărbaţilor se învârt în jurul plăcerii de a te privi când ţi se leagănă sănii sau cât de sexy este fundul tău în timp ce o faceţi pe la spate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri