Jucarii sexuale pentru incepatori! Iata ce sa folosesti prima oara!


Atunci cand aduci jucarii sexuale in dormitor, trebuie sa ai o discutie cu partenerul tau.

 

Este ceva despre care amandoi trebuie sa vorbiti, insa niciunul nu vrea sa aduca vorba despre acest lucru. Iti spunem care sunt modalitatile simple prin care puteti folosi jucarii sexuale in pat.
1. Alege un vibrator mic  - Este excelent pentru o prima jucarie. Nu te penetreaza prea mult si nu vibreaza prea tare. In plus, este inspirata din "Fifty Shades of Grey".
2. Un inel pentru penis care vibreaza - Este excelent pentru ca practic este un vibrator hands free si ii ofera si lui putina placere. Este foarte usor de folosit.
3. Un instrument din pene pentru gadilat - Este o versiune mai potrivita pentru un masaj perfect. Senzatiile sunt subtile, dar puternice in acelasi timp.
4. Ceva pentru incheieturi si pentru ochi - Sunt perfecte pentru bondage-ul pntru incepatori.
5. Un vibrator controlat de partenerul tau - Doar trebuie sa strange de el, iar acesta va copia si va reda miscarile.
6. Un kit strap-on - Ar putea fi destul de avansat pentru anumite cupluri, insa se foloseste foarte usor.
7. Ulei de masaj - Este excelent pentru ca poate adauga foarte multe senzatii. Nu se lipeste de piele si poate fi comestibil.
Sursa: cosmopolitan.com

Este ceva despre care amandoi trebuie sa vorbiti, insa niciunul nu vrea sa aduca vorba despre acest lucru. Iti spunem care sunt modalitatile simple prin care puteti folosi jucarii sexuale in pat.

1. Alege un vibrator mic - Este excelent pentru o prima jucarie. Nu te penetreaza prea mult si nu vibreaza prea tare. In plus, este inspirata din "Fifty Shades of Grey".2. Un inel pentru penis care vibreaza
- Este excelent pentru ca practic este un vibrator hands free si ii ofera si lui putina placere. Este foarte usor de folosit.3. Un instrument din pene pentru gadilat - Este o versiune mai potrivita pentru un masaj perfect. Senzatiile sunt subtile, dar puternice in acelasi timp.4. Ceva pentru incheieturi si pentru ochi - Sunt perfecte pentru bondage-ul pntru incepatori.5. Un vibrator controlat de partenerul tau - Doar trebuie sa strange de el, iar acesta va copia si va reda miscarile.6. Un kit strap-on - Ar putea fi destul de avansat pentru anumite cupluri, insa se foloseste foarte usor.7. Ulei de masaj - Este excelent pentru ca poate adauga foarte multe senzatii. Nu se lipeste de piele si poate fi comestibil.Sursa: cosmopolitan.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri