Iubitul meu mi-a spus că ar vrea să mă vadă făcând sex cu alt bărbat


Da, da. Aţi auzit bine. Mi-a spus că i-ar plăcea să mă vadă făcând sex cu altul. Unii bărbaţi mor de gelozie, al meu nu…

Suntem cam de vreo 3 ani împreună.  La început mi-a plăcut enorm de el. Dezgheţat, volubil, cu simţul umorului, cu nişte ochi verzi de te bagă în boale, cu tot acel mister care înconjoară un bărbat creativ, care lucrează în lumea filmului. Deci e un tip creativ şi cu evident succes la femei.

Am fost foarte flatată când mi-a spus că vrea să fie cu mine, mai ales că eu sunt cu 5 ani mai mare decât el. Dar ce contează, nu? Age is just a number, se spune azi.

Aşadar aveam noi o relaţie fericită datând de aproximativ un an. Eram într-o duminică după masă pe canapea, după o partidă fierbinte de amor, şi ne uitam la un serial. Ce poate fi mai romantic?

El mă complimentase de zece ori, îmi tot spunea că am un corp de zeiţă, că sunt o frumuseţe de femeie, că îi plac picioarele mele musculoase, că sânii mei mici se mişcă într-un anumit fel când merg goală prin casă şi asta îl excită teribil.

Şi după toată această beţie de cuvinte îmi spune: „Mi-ar plăcea să te privesc făcând sex cu alt bărbat…

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

George Burcea, primele declarații despre divorțul de Andreea Bălan: „Verigheta lipsește din ianuarie...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri