Iti este teama de practicile sado- maso? Trebuie sa stii ca sexul excentric este ca mancarea picanta! Uite de ce


Iti este teama de practicile sado- maso? Trebuie sa stii ca sexul excentric este ca mancarea picanta! Uite de ce

Odata cu lansarea “50 Shades of Grey” toata lumea este interesata sa exploreze o parte a sexului care pana acum a fost un subiect tabu. Si cum tot mai multa lume incepe sa guste cate putin din practicile sado-maso , trebuie sa stii ca exista un spectru larg de experiente pe care trebuie sa le incerci.

Sexul kinky, pervers sau excentric, daca vrei, se aseamana foarte mult cu mancarea picanta. Majoritatea persoanelor adora putine condimente picante din cand in cand, insa doar cateva dintre ele vor manca ardei iuti in fiecare zi. Gaseste-ti doza potrivita pentru tine din amandoua!

Sexul kinky, pervers sau excentric, daca vrei, se aseamana foarte mult cu mancarea picanta. Majoritatea persoanelor adora putine condimente picante din cand in cand, insa doar cateva dintre ele vor manca ardei iuti in fiecare zi.
 Gaseste-ti doza potrivita pentru tine din amandoua!
Chiar si cei care adora mancarea picanta, nu folosesc aceeasi cantitate de sos iute de fiecare data cand mananca.  Cand incepi sa explorezi sexul kinky s-ar putea sa fi ingrijorata, ca nu vei mai putea face sex normal niciodata. Insa asa cum alegi ca unele preparate sa fie mai picante iar altele nu, la fel poti allege si nivelul de intensitate al fiecarei experiente sexuale.
Cateodata vei vrea sa fii legata cu catuse, alteori sa  faci sex in pozitia misionarului.
Exista mii de feluri de ardei iuti folositi in intreaga lume, pentru a condimenta mancarea. La fel, exista o gama vasta de practici care pot sa iti aduca starea de excitare in viata sexual. Poti sa explorezi si sa le alegi pe cele care iti plac.
Cand incepi sa explorezi sexul excentric te gandesti probabil ca trebuie sa incluzi absolute toate practicile, de la biciuit la legarea manilor sau chiar sexul anal si alte jocuri erotice mai perverse.
Vestea buna este ca din aceasta gama variata poti sa alegi doar ceea ce crezi ca ti se potriveste.
Fa-ti propria reteta. Daca esti gurmanda si iti plac mancarurile picante, probabil ai observant ca niciodata nu vei intalni doua retete de curry care sa aiba acelasi gust. Fiecare bucatar adauga aromele pe care le considera potrivite si la fel poti sa faci si tu in ceea ce priveste sexul.
De exemplu, daca ne gandim la asa zisul “spanking”. Aceasta practica poate sa fie intensa, dura, sa implice trasul de par si apelative  de tot felul sau poate sa fie suava, erotica dar tandra.
Importanta este ca tu si partenerul tau sa discutati despre ceea ce doriti sa puneti in practica si ce nu va doriti sa se intample. Decat sa ignore un condiment picant doar pentru ca ti se pare ca nu iti va placea, mai bine il folosesti la inceput in cantitati moderate si doar in anumite feluri de mancare.
Sursa  www.yourtango.c

Chiar si cei care adora mancarea picanta, nu folosesc aceeasi cantitate de sos iute de fiecare data cand mananca. Cand incepi sa explorezi sexul kinky s-ar putea sa fi ingrijorata, ca nu vei mai putea face sex normal niciodata. Insa asa cum alegi ca unele preparate sa fie mai picante iar altele nu, la fel poti alege si nivelul de intensitate al fiecarei experiente sexuale. Cateodata vei vrea sa fii legata cu catuse, alteori sa  faci sex in pozitia misionarului.

Exista mii de feluri de ardei iuti folositi in intreaga lume, pentru a condimenta mancarea. La fel, exista o gama vasta de practici care pot sa iti aduca starea de excitare in viata sexuala. Poti sa explorezi si sa le alegi pe cele care iti plac.

Cand incepi sa explorezi sexul excentric te gandesti probabil ca trebuie sa incluzi absolut toate practicile, de la biciuit la legarea manilor sau chiar sexul anal si alte jocuri erotice mai perverse. Vestea buna este ca din aceasta gama variata poti sa alegi doar ceea ce crezi ca ti se potriveste.

Fa-ti propria reteta. Daca esti gurmanda si iti plac mancarurile picante, probabil ai observat ca niciodata nu vei intalni doua retete de curry care sa aiba acelasi gust. Fiecare bucatar adauga aromele pe care le considera potrivite si la fel poti sa faci si tu in ceea ce priveste sexul.

De exemplu, daca ne gandim la asa zisul “spanking”. Aceasta practica poate sa fie intensa, dura, sa implice trasul de par si apelative de tot felul sau poate sa fie suava, erotica dar tandra.

Importanta este ca tu si partenerul tau sa discutati despre ceea ce doriti sa puneti in practica si ce nu va doriti sa se intample.

Decat sa ignori un condiment picant doar pentru ca ti se pare ca nu iti va placea, mai bine il folosesti la inceput in cantitati moderate si doar in anumite feluri de mancare.

Sursa  www.yourtango.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, NICULINA STOICAN. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, carieră, vârstă, drama ei

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, cântăreața OTILIA BILIONERA. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorie, carieră

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MAURICE MUNTEANU. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri