IRINA SELEȘI: Cine este, cu adevărat, sotia lui COSMIN SELEȘI


Află tot ce nu știai despre soția îndrăgitului prezentator Cosmin Seleși.


In articol:

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, fiind totodată și unul dintre cei mai apreciați actori de pe plaiurile mioritice, cu o vastă experiență și multe roluri de succes la activ.

Simpaticul prezentator este extrem de împlinit și în plan personal, este implicat întru-un mariaj de mai bine de un deceniu și are doi copii, Tudor Nicolae și Ana Ilinca.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Cine este soția lui COSMIN SELEȘI

Irina Seleși, soția lui Cosmin, este o prezență discretă în lumea showbizului, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

L-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață în trafic, undeva pe Bulevardul Magheru și de atunci au fost nedespărțiți. Irina era angajată pe atunci în cadrul unei companii aeriene, însă ulterior se pare că drumurile au dus-o către lumea televiziunii, alături de soțul său.

„Sunt fericit, am o familie frumoasă şi o soţie foarte talentată şi înţelegătoare. De obicei, atunci când sunt la teatru, îmi pun repetiţiile astfel încât la ora 18.00

să fiu acasă, pentru a putea petrece timp cu familia mea, când vin copiii acasă. Mă distrez cu ei şi fac o grămadă de lucruri. Soţia mea a terminat Ştiinţe Politice, apoi cursuri de aviaţie şi a lucrat o perioadă ca însoţitor de zbor. Între timp şi-a descoperit o pasiune pentru make-up, a făcut cursuri, iar acum se ocupă cu acest lucru. Va merge şi la Fashion Week în Londra, pentru a fi make-up artist acolo, în cadrul evenimentului ”, a mărturisit actorul.

IRINA SELEȘI: Cine este, cu adevărat, sotia lui COSMIN SELEȘI

Irina Seleși este make-up artist în cadrul proiectului „Te cunosc de undeva”, emisiune moderată de soțul său, Cosmin Seleși, din anul 2012.

Munca Irinei este foarte apreciată, întrucât aceasta nu se rezumă la machiaje clasice. Într-una dintre ediții, soția actorului a pictat tot corpul unuia dintre concurenți, Alex Mațaev, pentru a întări asemănarea cu personajul pe care acesta urma să îl interpreteze, Adam Levine. Irina a trebuit să picteze 11 tatuaje pe corpul artistului pentru ca transformarea să fie cât mai aproape de adevăr.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este LILIANA MOCANU, soția lui Firicel din Las Fierbinți

Cosmin și Irina Seleși sunt adepții escapadelor în natură și nu ratează ocazia de a vizita locuri noi alături de cei doi copii, atunci când au timp liber. Deși discret cu viața personală, actorul a dezvăluit care este secretul longvității căsniciei sale.

„Eu şi soţia mea nu ne-am certat vreo şase ani, iar când am făcut-o pentru prima dată, ne-am certat pe telecomanda de la televizor. Cred că în cuplu e foarte important să faci compromisuri şi să accepţi omul de lângă tine aşa cum e el, pentru că toţi avem tâmpenii în cap”,  a declarat actorul.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CONSTANTIN DIȚĂ (Giani), actorul din Las Fierbinți

Actorul mărturisește că adoră să petreacă timp cu familia și adesea se uită la desene animate alături de fiul său. Mai mult, Cosmin Seleși a dezvăluit că nu spune „nu” unei escapade la carting, atunci când are ocazia.

„Mă uit cu fiul meu la desene animate şi la Da Vinci Learning, mă mai uit la curse de Formula 1 şi la fotbal. Merg cu fiul meu la carting şi mă chinui să promovez acest sport, care nu este prea popular, nu-l prea ştie lumea, să vadă companiile mari că pot investi şi în aşa ceva, că avem copii foarte talentaţi, dar costurile sunt destul de mari”, a povestit Cosmin Seleși.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Începuturile carierei lui Cosmin Seleși

Cosmin Seleși  s-a născut în Șimleul Transilvaniei, pe 30 iunie 1977. A decis să se mute în capitală pentru a-și urma visul de a deveni actor, pe vremea când era adolescent. La un moment dat, a fost nevoit să facă bișniță cu ungurii de peste graniță pentru a avea bani de buzunar, însă se pare că fiecare cărămidă a contat enorm în construirea carierei sale.

Cosmin Seleși a intrat al patrulea la Facultatea de teatru pe vremea când nu mai puțin de 9-10 tineri aspiranți se băteau pe un loc și așa a început să prindă contur drumul său în lumea actoriei.

cosmin selesi

„Am venit pentru a da examenul la Facultatea de Teatru, pentru care m-am pregătit câteva săptămâni. Admiterea a fost destul de grea, erau vreo nouă sau zece persoane pe un loc, nu ştiu cum e concurenţa acum. M-am pregătit vreo trei săptămâni cu un băiat care era student la Regie, am dat examen şi am intrat al patrulea pe listă. Facultatea a fost foarte frumoasă, chiar cred că am prins sistemul cel mai bun. Făceam actorie de la ora 14.00 până seara, aproape de miezul nopţii.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți

Am înţeles că acum fac actorie de două ori pe săptămână. Dar eu am prins vremuri bune, am avut colegi buni şi profesori minunaţi. Eu am intrat la regretatul Adrian Pintea şi la Olga Tudorache. Am lucrat şi cu Sanda Manu, şi cu Dem Rădulescu, şi cu Gelu Colgeac foarte mult, cu Radu Gabriel. Am învăţat de la fiecare foarte multe lucruri”, mărturisește Cosmin Seleși în cadrul unui interviu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este GEORGE BURCEA. Biografia actorului care a instigat la violență domestică


Abonează-te pe

Citește și:

PORTRET MELLINA: Cine este, cu adevărat, Mădălina Dumitru. Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este ELENA VĂNCICĂ, soția lui Adrian Văncică (Celentano), actorul din Las Fierbinți

CITEȘTE: Cine este GHEORGHE IFRIM (primarul Vasile) din Las Fierbinți

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MIRELA OPRIȘOR (Aspirina) din Las Fierbinți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

30 NOIEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. Află ce zodie rezolvă probleme neprevăzute!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri