Ioana Ginghină a spus adevărul despre momentul în care a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni: „L-am sunat pe el, nu știa că au apărut”


Ioana Ginghină a vorbit despre momentul în care a aflat că Alexandru Papadop-ol are o relație cu Adriana Titieni și a povestit ce a făcut.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 12 ani de mariaj. Cei doi soți păreau să aibă o căsnicie fericită, dar după ce a redevenit o femeie liberă, actrița a spus adevărul despre ce se întâmpla între ei. De mai bine de un an de zile, nu mai erau fericiți împreună, dar el a fost cel care a vorbit pentru prima dată despre o posibilă separare.

Citeste si: Mesajul pe care l-a publicat Mario Iorgulescu pe Facebook! Parcă a știut ce urma să se întâmple

Citeste si: Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante. Ce aventuri a trăit artista în Turcia

La scurt timp după ce Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost la notar și au semnat actele de divorț, el a apărut alături de o altă femeie. A fost surprins în timp ce se săruta în plină stradă cu o colegă de breaslă, Adriana Titieni. După ce a văzut imaginile, fosta soție a pus mâna pe telefon.

„Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea”, a declarat Ioana Ginghină într-o emisiune de televiziune.

Ioana Ginghină este mai fericită acum

Deși nu și-a dorit să divorțeze, Ioana Ginghină a recunoscut că este mai fericită decât în timpul căsniciei cu Alexandru Papadopol și că, într-adevăr, relația lor se schimbase în ultimul an.

„Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală”, a mai povestit Ioana Ginghină.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Sfântul Apostol Luca, sărbătorit pe 18 octombrie. Ce nu ai voie să faci azi, e mare păcat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri