Ioan Burculeţ aruncă BOMBA! Astrograma lui Florin Busuioc nu arată tocmai bine: "Medicul acela nu l-a operat dintr-o întâmplare. Problemele nu se termină aici"

Forta focusata de Univers la momentul nasterii pentru Florin Busuioc, indragitul actor, nascut in Hunedoara 19 Mai 1962 – ora necunoscuta – avea sa aduca o incercare pe care acesta in cele din urma o va trece datorita destinului sau si bunatatii sufletesti de care a dat dovada pe intreg parcursul vietii!

   Astrograma grefata pe o forma a inteligentei native, un control cerebral foarte bun, profunzimea si abilitatile in comunicare aveau sa ii aduca prestigiul si cariera in acest domeniu al comunicarii si transpunerii pe scena. In acelasi timp calitatile de realizator de emisiuni Tv sunt caracteristice si o alta forma de comunicare avea sa isi puna amprenta in diminetile senine cand asa cum ne obisnuise acesta prezenta cate o problema spre solutionare.

   Conform astrogramei, principalele vulnerabilitati de-a lungul existentei aveau sa aduca in prim plan si sa evidentieze problemele de sanatate si sensibilitatea sistemului cardiovascular pentru ca de acolo s-a generat aspectul major din ziua de 6 Noiembrie a.c. momentul infarctului. Cu toate acestea, prezentatorul si omul Florin Busuioc, are o protectie din partea destinului vizibila in astrograma sa din momentul nasterii, element care ii va aduce protectia in zona inimii iar acest lucru s-a confirmat! Interventia medicului rezident de la spitalul din Craiova nu a fost intamplatoare cum de altfel “nimic nu este intamplator in viata noastra!”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri