Interviu cu un bucătar obsedat de sex: "Mă purtam ca un adolescent excitat. În fiecare seară mergeam acasă cu o chelneriţă şi îi..."


Interviu cu un bucătar obsedat de sex:

Bucătăriile profesioniste au propriul lor sistem meteorologic. Atmosfera e încărcată cu fum, grăsime şi mirosul înţepător al transpiraţiei bucătarilor. Indiferent de temperatura de afară, în timpul serviciului te simţi de parcă navighezi prin deşertul Sahara.

Ani de zile mi-a fost perfect aşa. În toate restaurantele în care am lucrat, reuşeam să ajung într-o poziţie destul de bună şi apoi mă culcam cu toate chelneriţele. Dar am început să am şi gânduri tot mai perverse. Cum intra o nouă tipă în echipă, începeam să mă întreb ce fel de sex îi place. La un moment dat începeam să vorbesc despre gândurile astea cu ceilalţi bucătari – ce altceva să facă un grup de bărbaţi transpiraţi într-o bucătărie încinsă? Dacă sunt şi femei în preajmă, ne mai abţinem, dar în general noi găteam şi femeile serveau la mese.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Interviu cu tânăra care plănuieşte să se mărite cu propriul tată: "Eram virgină. A avut erecţie şi..."

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Povestea macabră a Văduvei Negre, femeia care a ucis 35 de bărbaţi din gelozie, pe care i-a îngropat in cripta casei. Felul în care îi omora a făcut-o cea mai sângeroasa...

Povestea tinerei care are cinci soţi fraţi şi un copil. "Mă culc cu ei pe rând"

Vibratoarele, un subiect tabu! Sigur nu ştiai aceste lucruri despre jucăriile sexuale


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 1 Octombrie 2022. Află ce zodie este predispusă la probleme de sănătate!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri