Interviu cu un bucătar obsedat de sex: "Mă purtam ca un adolescent excitat. În fiecare seară mergeam acasă cu o chelneriţă şi îi..."


Interviu cu un bucătar obsedat de sex:

Bucătăriile profesioniste au propriul lor sistem meteorologic. Atmosfera e încărcată cu fum, grăsime şi mirosul înţepător al transpiraţiei bucătarilor. Indiferent de temperatura de afară, în timpul serviciului te simţi de parcă navighezi prin deşertul Sahara.

Nu cred că e ciudat să spun, ca bărbat, că am nevoie de sex. Des. O labă mică la duş dimineaţa nu ajută prea mult – vreau să pot mirosi părul unei femei, să-i simt pielea, să pipăi diferenţele de fizic dintre noi. Nu vreau doar să mă satisfac doar pe mine.

Aşadar, m-am trezit că tânjesc la sex mai mult decât niciodată în bucătăria încinsă, unde lucram zilnic ore în şir.

Flirtam cu chelneriţele cu nesimţire. La sfârşitul programului, stăteam de vorbă cu barmanii şi bârfeam clienţii mofturoşi şi, la un moment dat, am ajuns să fac sex regulat cu personalul de servire. Şi nu doar eu – se pare că toată lumea şi-o trăgea cu toată lumea.

Toţi aveam un respect implicit, reciproc, pentru întâlnirile noastre erotice. Nu voiam angajamente. Nu voiam declaraţii de dragoste. Voiam sex fierbinte, rapid şi transpirat la finalul programului şi un trup cald lângă care să adormim.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Interviu cu tânăra care plănuieşte să se mărite cu propriul tată: "Eram virgină. A avut erecţie şi..."

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Povestea macabră a Văduvei Negre, femeia care a ucis 35 de bărbaţi din gelozie, pe care i-a îngropat in cripta casei. Felul în care îi omora a făcut-o cea mai sângeroasa...

Povestea tinerei care are cinci soţi fraţi şi un copil. "Mă culc cu ei pe rând"


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri