Interviu cu un bucătar obsedat de sex: "Mă purtam ca un adolescent excitat. În fiecare seară mergeam acasă cu o chelneriţă şi îi..."


Interviu cu un bucătar obsedat de sex:

Bucătăriile profesioniste au propriul lor sistem meteorologic. Atmosfera e încărcată cu fum, grăsime şi mirosul înţepător al transpiraţiei bucătarilor. Indiferent de temperatura de afară, în timpul serviciului te simţi de parcă navighezi prin deşertul Sahara.

Eu sunt genul ăla de bărbat căruia îi joacă ochii în cap în lunile călduroase, când femeile încep să -şi expună picioarele şi claviculele şi gâturile graţioase. Încerc să îmi ascund entuziasmul, dar pe dinăuntru mă simt ca un adolescent înfierbântat.

 E ceva foarte animalic la felul în care corpul uman reacţionează la căldură – sudoarea, înroşirea pielii, oftatul. Poate că nu-mi pot justifica în întregime dependenţa de sex prin mediul în care lucrez, dar clar simt că mediul a contribuit la asta.

Da, ai citit bine: dependenţa de sex. Înainte să lucrez în bucătărie eram un student tocilar care iubea să citească şi să fumeze iarbă. Aveam o viaţă sexuală obişnuită – nu aveam prea multe relaţii pe termen lung, dar făceam suficient sex cu femei care-mi plăceau şi pe care voiam să le satisfac. Totul s-a schimbat când am hotărât să las baltă cariera în graphic design şi să mă ocup de ceva ce îmi făcea mai multă plăcere – gătitul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Interviu cu tânăra care plănuieşte să se mărite cu propriul tată: "Eram virgină. A avut erecţie şi..."

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Povestea macabră a Văduvei Negre, femeia care a ucis 35 de bărbaţi din gelozie, pe care i-a îngropat in cripta casei. Felul în care îi omora a făcut-o cea mai sângeroasa...

Povestea tinerei care are cinci soţi fraţi şi un copil. "Mă culc cu ei pe rând"

Vibratoarele, un subiect tabu! Sigur nu ştiai aceste lucruri despre jucăriile sexuale


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri