Interviu cu un bucătar obsedat de sex: "Mă purtam ca un adolescent excitat. În fiecare seară mergeam acasă cu o chelneriţă şi îi..."


Bucătăriile profesioniste au propriul lor sistem meteorologic. Atmosfera e încărcată cu fum, grăsime şi mirosul înţepător al transpiraţiei bucătarilor. Indiferent de temperatura de afară, în timpul serviciului te simţi de parcă navighezi prin deşertul Sahara.

Eu sunt genul ăla de bărbat căruia îi joacă ochii în cap în lunile călduroase, când femeile încep să -şi expună picioarele şi claviculele şi gâturile graţioase. Încerc să îmi ascund entuziasmul, dar pe dinăuntru mă simt ca un adolescent înfierbântat.

 E ceva foarte animalic la felul în care corpul uman reacţionează la căldură – sudoarea, înroşirea pielii, oftatul. Poate că nu-mi pot justifica în întregime dependenţa de sex prin mediul în care lucrez, dar clar simt că mediul a contribuit la asta.

Da, ai citit bine: dependenţa de sex. Înainte să lucrez în bucătărie eram un student tocilar care iubea să citească şi să fumeze iarbă. Aveam o viaţă sexuală obişnuită – nu aveam prea multe relaţii pe termen lung, dar făceam suficient sex cu femei care-mi plăceau şi pe care voiam să le satisfac. Totul s-a schimbat când am hotărât să las baltă cariera în graphic design şi să mă ocup de ceva ce îmi făcea mai multă plăcere – gătitul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri