Incredibil! Aparut jucaria sexuala care poate fi folosita de ambele sexe! Trebuie sa vezi cum arata!


Nu suntem sigure ca lumea avea nevoie de asa ceva, dar iata ca a aparut prima jucarie sexuala care poate fi folosita atat de barbati, cat si de femei.

 

Numita "Transformer", este un vibrator flexibil cu doar capete care vibreaza. Arata exact ca o coarda mica. Se poate roti si se poate indoi in orice configuratie pe care ti-ai dori-o si promite placere pentru femei si pentru barbati.
"Este un vibrator, un dispozitiv de masaj pentru clitoris, un inel de penis, un stimulator pentru punctul G, un stimulator pentru protsta si mult mai mult", spune producatorul.
"Este perfect pentru ea, pentru el, pentru ea si el, pentru el si el, pentru ea si ea, pentru orice alta combinatie posibila", continua producatorul.
In plus, nu arata deloc ca o jucarie sexuala, deci nu este nevoie sa-l ascunzi. Transformer are 10 viteze, este rezistent la apa, silentios si disponibil in trei culori. La 129 de dolari, esti mai scump ca alte jucarii, insa promite multe.
http://youtu.be/U3dq7fKRXbM
Sursa: Shape.com

Numit "Transformer", este un vibrator flexibil cu doar capete care vibreaza. Arata exact ca o coarda mica. Se poate roti si se poate indoi in orice configuratie pe care ti-ai dori-o si promite placere pentru femei si pentru barbati.

"Este un vibrator, un dispozitiv de masaj pentru clitoris, un inel de penis, un stimulator pentru punctul G, un stimulator pentru prostata si mult mai mult", spune producatorul. 

"Este perfect pentru ea, pentru el, pentru ea si el, pentru el si el, pentru ea si ea, pentru orice alta combinatie posibila", continua producatorul.

In plus, nu arata deloc ca o jucarie sexuala, deci nu este nevoie sa-l ascunzi. Transformer are 10 viteze, este rezistent la apa, silentios si disponibil in trei culori. La 129 de dolari, esti mai scump ca alte jucarii, insa promite multe.Sursa: Shape.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Obligați să ne vaccinăm împotriva Covid-19? Ce spune Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri