Incearca absolut toate pozitiile sado-maso din "50 Shades of Grey"! Uite ce trebuie sa faci!


Esti pregatita sa intri in camera rosie? Iata cum poti sa pui in practica pozitiile sado-maso din romanul "50 Shades of Grey".

 

1. Pozitia de dezvirginare- Ridica-ti genunchii in aer, asa cum a facut Anastasia cand si-a pierdut virginitatea.
2. Anastasia cere- Spune-i sa te penetreze usor pe la spate. Dupa cateva miscari, trebuie sa se opreasca si sa reia procesul doar dupa ce tu ii ceri.
3. Pozitia Domnului Grey- Spune-i sa-ti lege incheieturile mainilor si sa aseaza-te pe pat, cu mainile deasupra capului.
Spune-i sa te sarute de sus pana jos, apoi sa-ti faca sex oral incet. Apoi ar trebui sa te penetreze repede.
4. Intoarcerea aprinsa- Dupa preludiu, spune-i sa te intoarca, sa-ti tina posteriorul in aer cu genunchii pe pat, apoi sa-ti dea o palma peste fund si sa te penetreze adanc.
5. Jocul cu sanii- Da-ti sutienul jos si pune-ti mainile in jurul gatului lui.Joaca-te
cu parul lui in timp ce el iti mangaie sanii si iti saruta gatul.
6. Jocul erotic cu biciul- Spune-i sa te lege la ochi, sa-ti lege mainile si picioarele, apoi sa te mangaie cu un bici de la stomac spre clitoris, stimulandu-ti acea zona pana cand ai orgasm.
7. Catusele in pat- In timp ce esti legata cu catuse de pat si stai pe stomac, ridica-ti posteriorul si spune-i sa te penetreze.
In acelasi timp, roaga-l sa te traga de par.
8. Repede si sigur- Spune-i sa-ti tina mainile deasupra capului si sa-ti tina picioarele cu picioarele sale in timp ce te penetreaza.
9. Experienta Ben Wa- Apleaca-te, tine-te de glezne si spune-i sa-ti introduca bile Ben Wa in vagin. Mergi asa prin casa.
10.
Dominatie pe birou- Aseaza-te pe spate si spune-i ca vrei sa te penetreze repede.
11. Atingerea in doi- Dezbraca-te in fata lui si spune-i sa-ti ghideze mainile pe trupul tau, in timp ce el isi pune picioarele intre ale tale.
12. Aventura in cada- Stii deja ce ai de facut. Simte-te bine!
13. Lasa-l sa-si foloseasca limba- Aseaza-te pe spate in timp ce iti face sex oral. Cand simti ca esti aproape de orgasm, spune-i sa se opreasca. Atunci cand incepe sa penetreze, pune-ti picioarele strans in jurul lui.
14. 50 de umbre- Spune-o sa te lege la ochi si sa-ti lege mainile si picioarele. Pune-ti castile si asculta muzica in timp ce te loveste pe sani cu un bici. Pune-l apoi sa-ti sarute intregul trup, apoi sa-ti faca sex oral.
Sursa: cosmopolitan.com

1. Pozitia de dezvirginare- Ridica-ti genunchii in aer, asa cum a facut Anastasia cand si-a pierdut virginitatea.2. Anastasia cere- Spune-i sa te penetreze usor pe la spate. Dupa cateva miscari, trebuie sa se opreasca si sa reia procesul doar dupa ce tu ii ceri.3. Pozitia Domnului Grey- Spune-i sa-ti lege incheieturile mainilor si sa aseaza-te pe pat, cu mainile deasupra capului. Spune-i sa te sarute de sus pana jos, apoi sa-ti faca sex oral incet. Apoi ar trebui sa te penetreze repede.4. Intoarcerea aprinsa- Dupa preludiu, spune-i sa te intoarca, sa-ti tina posteriorul in aer cu genunchii pe pat, apoi sa-ti dea o palma peste fund si sa te penetreze adanc.5. Jocul cu sanii- Da-ti sutienul jos si pune-ti mainile in jurul gatului lui.Joaca-te cu parul lui in timp ce el iti mangaie sanii si iti saruta gatul.6. Jocul erotic cu biciul- Spune-i sa te lege la ochi, sa-ti lege mainile si picioarele, apoi sa te mangaie cu un bici de la stomac spre clitoris, stimulandu-ti acea zona pana cand ai orgasm.7. Catusele in pat- In timp ce esti legata cu catuse de pat si stai pe stomac, ridica-ti posteriorul si spune-i sa te penetreze. In acelasi timp, roaga-l sa te traga de par.8. Repede si sigur- Spune-i sa-ti tina mainile deasupra capului si sa-ti tina picioarele cu picioarele sale in timp ce te penetreaza.9. Experienta Ben Wa- Apleaca-te, tine-te de glezne si spune-i sa-ti introduca bile Ben Wa in vagin. Mergi asa prin casa.10. Dominatie pe birou- Aseaza-te pe spate si spune-i ca vrei sa te penetreze repede.11. Atingerea in doi- Dezbraca-te in fata lui si spune-i sa-ti ghideze mainile pe trupul tau, in timp ce el isi pune picioarele intre ale tale.12. Aventura in cada- Stii deja ce ai de facut. Simte-te bine!1 3. Lasa-l sa-si foloseasca limba- Aseaza-te pe spate in timp ce iti face sex oral. Cand simti ca esti aproape de orgasm, spune-i sa se opreasca. Atunci cand incepe sa penetreze, pune-ti picioarele strans in jurul lui.14. 50 de umbre- Spune-o sa te lege la ochi si sa-ti lege mainile si picioarele. Pune-ti castile si asculta muzica in timp ce te loveste pe sani cu un bici. Pune-l apoi sa-ti sarute intregul trup, apoi sa-ti faca sex oral.Sursa: cosmopolitan.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

CITEȘTE: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu

ARMIN NICOARĂ: Cine este celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri