În timp ce făcea sex cu iubita lui, medicul și-a dat seama de un lucru! A ucis-o pe loc și a făcut mâncare din cadavrul ei! Detalii șocante


Detalii șocante au ieșit la iveală în cazul unei crime din Rusia. Medicul și-a ucis iubita chiar în timp ce făcea sex cu ea.

Mikhail Tikhonov, în vârstă de 27 de ani, a ucis-o pe Nina Surgutskaya, în vârstă de 25 de ani, în Kursk, un oraș din vestul Rusiei. Cei doi făceau sex în momentul în care medicul a făcut o descoperire care l-a determinat să își ucidă partenera și să o gătească.

Criminalul, Mikhail Tikhonov, a recunoscut că a ucis-o pe tânăra cu care se întâlnea de ceva vreme după ce și-a dat seama că ea fusese bărbat în trecut și că suferise o intervenție chirurgicală de schimbare de sex. Când a discutat cu anchetatorii el a mărturisit că, după ce a omorât-o, i-a tăiat cadavrul în mai multe bucăți pe care le-a gătit, ulterior, în cuptor, iar resturile le-a aruncat în wc.

Medicul și-a ucis iubita cu sânge rece

Anchetatorii au aflat că cei doi erau în apartamentul Ninei și consumaseră alcool înainte de a face sex. La un moment dat, medicul și-a dat seama că iubita lui era, de fapt, transsexual și a luat-o de gât și a strâns-o cu toată puterea lui, relateazp Daily Mail. „S-a oprit abia după ce s-a asigurat că era moartă”, a spus unul dintre anchetatori.

Medicul a negat că ar fi canibal și a spus că a băgat cadavrul femii la cuptor doar pentru că nu știa ce să facă.

Părinții Ninei au fost cei care au alertat poliția în legătură cu dispariție ei, iar în momentul în care oamenii legii au intrat în apartament, l-au găsit pe medic încercând să ascundă membrele victimei lui.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri