Imagini spectaculoase cu noua iubită a lui Alexandru Papadopol! Uite cum s-a pozat Adriana Titieni FOTO


Adriana Titieni a divorțat de soțul ei, Adrian, și acum se iubește cu Alexandru Papadopol.

La două luni după ce actorul Alexandru Papadopol a semnat actele de divorț și s-a despărțit și oficial de Ioana Ginghină, femeia care i-a fost alături timp de 12 ani, Papadopol a fost surprins sărutându-se în stradă cu Adriana Irimescu, fostă Titieni, și ea fostă soție a actorului Adrian Titieni. Adriana și Adrian au divorțat după 20 de ani de căsnicie și au doi copii împreună, Ariadna, în vârstă de 19 ani, și Marc, în vârstă de 20 de ani.

Citeste si: Ioana Ginghină a spus adevărul despre momentul în care a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni: „L-am sunat pe el, nu știa că au apărut”

Imediat după separare, Adrian Titieni a postat un mesaj referitor la situația creată. ”Când viaţa te loveşte, după momentul de răzvrătire împotriva ei, după întrebările adresate Celui de Sus, urmează resemnarea şi speranţa că timpul, marele vindecător, are să le rezolve pe toate”, a notat atunci Adrian Titieni.

Recent, Adriana Irimescu a postat câteva fotografii spectaculoase realizate în cadrul spectacolelor în care joacă, prilej pentru admiratori să facă risipă de like-uri și de comentarii apreciative la adresa actriței. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscopul saptamanii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14 - 20 octombrie. Zodiile care vor avea o săptămână dificilă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri