Iata secretele orgasmului multiplu! Afla cum pot avea parte femeile de mai multe clipe de placere intensa in timpul unui singur act sexual!


Studiile au demonstrat ca femeile care pot fara probleme sa aiba un orgasm in timpul unei partide de sex, ar putea avea dupa doar cateva minute multe alte orgasme.

Este vorba de orgasmul multiplu, despre care multe femei cred, in mod eronat, ca este un vis imposibil.

Sexologii William Hartman si Marilyn Fithian au publicat mai multe studii in publicatia Sexualitatea Umana: O Enciclopedie. Concluzia lor este ca o femeie poate avea un al doilea orgasm la doar 2 minute dupa primul si tot asa. Recordul observat de ei a fost de 134 de orgasme in doar 60 de minute la o femeie.

Si Vivienne Cass sustine intr-o carte ca, in urma experientei sale cu pacientele, a inteles ca toate femeile care pot avea un orgasm pot avea de fapt nenunarate orgasme in timpul unei singure partide de amor, scrie Womenshealthmag.com.

Cass declara ca multe femei pot avea intre 5 si 7 orgasme la rand, foarte usor. Din pacate, desi multe femei au acest potential, ele nu ajung sa se bucure de el si de obicei au un singur orgasm.

Exista cateva secrete pentru femeile care vor sa incerce orgasmul multiplu, spune la randul sau sexologul Dawn Michael. Clitorisul nu trebuie sa fie suprastimulat. Daca dupa primul orgasm clitorisul este foarte sensibil, atunci atentia trebuie indreptata spre vagin.

De asemenea, imediat dupa terminarea primului orgasm, este bine ca partenerul sa continue atingerile placute, pentru a mentine starea de excitare a femeii. Cateva minute de relaxare sunt perfecte, iar apoi femeie poate incerca din nou, sa obtina inca un orgasm.
Citeste continuarea pe: www.adevarul.roClipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri