Horoscopul pre-muritor al Babei VANGA: Ce spune despre ZODIA ta. Previziuni pana in 2050

CAPRICORN

Planul sentimental nu va fi o prioritate pentru tine, dar nici nu trebuie sa-l excluzi. Trebuie sa investesti constant in oamenii care iti sunt alaturi trup si suflet.
Cat despre bani si cariera, trebuie sa fii foarte calculat si rational, cand vine vorba despre planul financiar. Nu lua decizii pripite si atentie sporita la oportunitati.
Daca vorbim despre sanatate, nu te temi niciodata de o provocare. Esti foarte puternic si nu te dai in laturi de la o problema de sanatate. Grija mare la agitatia din jurul tau!

VARSATOR

Stresul si oboseala isi spun cuvantul si nu ai timp de o viata amoroasa stabila. Trebuie, mai intai, sa te calmezi, apoi sa vezi ce faci in planul sentimental. Trebuie sa-ti recapeti echilibrul.
Cat despre bani si cariera, planul profesional pare a fi destul de ofertant. Nativii Varsator trebuie sa fie calculati si rationali, atunci cand iau o decizie.
Daca vorbim despre sanatate, organismul nu tine cu tine, de aceea trebuie sa te calmezi si sa lasi nervii de o parte. Ai momente cand vei avea indoieli, dar si cand trebuie neaparat sa-ti iei o pauza.

PESTI

Nativii Pesti trebuie sa investeasca in relatii lor amicale, chiar daca planul sentimental nu o sa fie foarte acaparat. Daca ai o relatie curenta, nu uita sa ii oferi partenerului atentia pe care o merita.
Cat despre bani si cariera, planul financiar este vizat. Vei avea foarte multe castiguri si te vei simti incredibil cand o sa vezi ca portofelul tau se va "umfla". Mare atentie la piedicile si obstacolele care apar in calea succesului tau.
Daca vorbim despre sanatate, moralitatea iti va fi afectata mai mult, decat o simpla raceala. Te vei simti pus la pamant, dar nu trebuie niciodata sa-ti pierzi cumpatul,
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri