Horoscopul pre-muritor al Babei VANGA: Ce spune despre ZODIA ta. Previziuni pana in 2050

BALANTA

Planul amoros este afectat in...bine! Chiar daca vor exista perioade tensionate si certuri in relatia de cuplu, trebuie sa fii recunoscator pentru faptul ca partenerul sau partenera va ramane langa tine, indiferent de situatie. Fiind o persoana carismatica, iti vei putea face noi prietenii.
Cat despre bani si cariera, anul viitor va fi unul ofertant. Stai cu ochii in patru dupa oportunitati si vei avea de castigat.
Daca vorbim despre sanatate, aceasta iti va fi amenintata, chiar daca e la nivel emotional sau  fizic. Trebuie sa-ti schimb stilul de viata pentru a te simti mai bine si mai implinit cu tine insuti/insati.

SCORPION

Este foarte important sa fii trup si suflet in relatia ta. Daca nu ai deocamdata una, cu siguranta iti vei intalni sufletul pereche. Comunicarea este punctul cheie, iar provocarile le vei trece cu capul sus.
Cat despre bani si cariera, ai foarte multe realizari in plan profesional si castiguri incredibile!
Daca vorbim despre sanatate, trebuie sa-ti gasesti un anumit echilibru. Sanatatea ta este foarte afectata!

SAGETATOR

Dragoste si cuplu: Povestea de iubire in care esti implicat/a in acest moment este foarte importanta pentru tine. Chiar daca anul acesta nu veti intalni noi persoane care sa va satisfaca emotonal, trebuie sa stiti ca o prietenie mai veche ar putea.
Cat despre bani si cariera, te vei pune cu picioarele pe pamant! Vei avea castiguri incredibile si vei avea un succes foarte mare pe plan profesional.
Daca vorbim despre sanatate, vei fii foarte apatic si vei avea necazuri. Mare grija la sanatatea ta!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri