Horoscopul pre-muritor al Babei VANGA: Ce spune despre ZODIA ta. Previziuni pana in 2050

RAC

Pentru tine, dragostea pluteste in aer si te simti ca-n al noulea cer! Chiar daca nu tot anul te vei simti impacat/a cu relatia pe care o ai, trebuie sa te astepti si la scantei si certuri in cuplul conjugal. Pe plan social, vei iesi mai mult in oras si vei consolida anumite prietenii indepartate.
Cat despre bani si cariera, anul 2018 va fi cireasa de pe tort! Planul profesional se va inbunatati din ce in ce mai mult. Nu scapa nicio oportunitate!
Daca vorbim despre sanatate, ai grija in ce iti investesti energia si bunastarea! Chiar daca ai  tendinta de a te procupa de propria sanatate mai putin decat ai facut-o anul acesta, trebuie sa iei in considerare faptul ca s-ar putea sa ai anumite "surprize" neplacute.

LEU

Alerta maxima pentru nativii Leu! Planul sentimental va fi afectat in mare parte, dar trebuie mereu sa fie precauti si sa le ofere foarte multa atentie prietenilor sai. Chiar daca apele nu sunt tocmai linistite in relatia de cuplu, prietenii vor fi mereu alaturi de nativii Leu.
Cat despre bani si cariera, veti depune foarte mult efort in planul profesional, pentru a castiga bani in plus. Veti face fata provocarilor si veti invinge cu capul sus! Chiar daca seful va pune presiune pe tine, trebuie sa stii exact care sunt prioritatile tale.
Daca vorbim despre sanatate, trebuie sa ai mare atentie la starea ta, dar sa gandesti si pozitiv! Persoana iubita se va ingriji de tine.

FECIOARA

Trebuie sa acorzi mai multa importanta planului acestuia, chiar daca esti parte a unei relatii sau nu. Exista posibilitatea sa intalnesti persoane noi cu care vei avea in comun multe lucruri. Mare atentie la monotonie!
Cat despre bani si cariera, anul 2018 va fi unul foarte aglomerat in acest plan, pentru tine. Fii intotdeauna o persoana optimista si vei avea parte doar de reusite. Chiar daca tot ce ti-ai planuit nu este conform planului tau, incearca sa vezi mai departe de obstacolele care vor aparea in calea ta.
Daca vorbim despre sanatate, emotiile ar putea sa-ti afecteze starea de sanatate. Trebuie, mai intai, sa te bucuri de toate lucrurile care-ti plac, apoi sa il inspiri si pe partenerul tau.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri