Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și zonele erogene ale fiecărui nativ


Horoscop sexual 2019. Afla cum sa-l seduci in functie de Zodie

Horoscop Sexual RacFemeia rac nu e fană aventurilor de o noapte, așa că nu te grăbi să o prinzi în plasa dacă nu vrei și o relație pentru că o vei răni foarte mult. Dacă pe lângă o dorința uriașă pe care ți-o inspiră această femeie a apelor calme și adânci, există și multă iubire, cu siguranță viață ta sexuală nu va fi plictisitoare.
Adoră senzațiile fizice intense și poate ajunge la orgasm doar dintr-un sărut pasional. Sensibilă și caldă, preferă abordare romantică, așadar nu te aștepta să te sune a două zi după ce vi s-au încrucișat privirile în tramvai. Nu face niciodată primul pas! Fă-l tu: cumpără-i flori, bomboane și scoate-o la plimbare în natură. Dacă va șțiți de multă vreme, o va tentă o partida în iarbă proaspăt cosița, undeva la munte sau chiar pe o plajă pustie, sub clar de luna.
Fii gentil și cară după ține fel și fel de uleiuri de masaj afrodisiac atunci când ai întâlnire cu ea. Spală-te bine pe dinți pentru că îți vei folosi limba îndelung…

Citeste si: Tehnici şi poziţii pentru sex fără dureri! Așa vei simți doar plăcere și vei scăpa de disconfort

Puncte erogene:

Fiind un semn de apă, îi place să simtă prezența acestui element în tot ce face.

Nu se da în vânt după picăturile de sudoare, dar săruturile adânci, umede o pot aduce la extaz. În afară gurii, cel mai important punct erogen este reprezentat de zona pieptului. Răsfață-i sănii cu săruturi lungi, lente, fierbinți, în timp ce îi transmiți iubirea ta cu privirea.

Atinge-i sănii cu tot ce crezi că o excită și, evident, cu tot ce te excită și pe ține. Adoră să fie de folos când e vorba de plăcerea iubitului ei.

Jocul cu sfârcurile nu ar trebui să lipsească nici în timp ce îi faci sex oral și nici mai târziu, în timp ce va mișcăți că o singură ființă. Uneori îi place să fie mușcâtă, așa că fii gata să o vezi și în postura de femeie sălbatică, vie și capabilă să te topească dintr-o privire.


Abonează-te pe

Citește și:

Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

HOROSCOP primăvara 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbecii îşi vor cumpăra o casă, Leii se vor îndrăgosti

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor


DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri