Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și zonele erogene ale fiecărui nativ


Horoscop sexual 2019. Afla cum sa-l seduci in functie de Zodie

Joc:

Stați în picioare, făță în făță, privindu-va în ochi. Depărtează-i puțîn brațele și mângâie-le pe partea interioară într-un mod foarte fin, folosind eventual un mic inel vibrator sau o până de păun. Plimbă-te în jos și în sus, cu un ritm constant. Schimbă degetele cu buzele sau cu limba sau cu… ce te mai roagă ea. Insistă să repetați exercițiul și la nivelul coapselor.

Un sărut lăsat pe mâna chiar în timpul penetrării îi va uni mintea și corpul cu ține.


Încercați pozițîi cât mai nebune, locuri cât mai ciudate și jucării cât mai… safe. Nu o lasă pe ea să vină mereu cu ideile (cel puțîn în privința jucăriilor) dacă vreți să ieșiți întregi din poveste…Vorbiți. Uneori cuvintele nu spun tot, dar e nevoie de ele că femeia gemeni să fie cu totul a ta. Liniștea îi pare des o absența și atunci se pierde de ține, iar totul devine o simplă partida de sex pe care timpul i-o va șterge din memorie.
Și asta destul de repejor…

Citeste si: Vaginul tău: ce spune în timp ce faci sex. Totul despre intimitatea ta, aşa cum nu ţi-a spus nimeni

Dacă vrei un bărbat Gemeni:

Las-o mai ușor cu declarațiile siropoase și treci la acțiune cât mai des. Sper că ai prietene destule și eșți o fire sociabilă pentru că se va bucură să le aibă aproape… alături de ține, desigur.

Îi place masajul, așa că poți începe cu câteva mișcări ferme la nivelul brațelor și umerilor, folosind uleiuri aromate. Nu te obosi prea tare, că mai ai treaba și prin alte părți… În timp ce faci migrația către zonele esențiale ale poveștii, privește-l în ochi și tachinează-l. Nu-l lasă niciodată să știe dacă vei coborî sau nu… Joacă-te. Lasă-l să se joace. Vorbește-i murdar. Nu uită nici de ține! Îi plac femeile active, care se bucură de corpul lor, care se mișcă și care iubesc senzațiile țări.
A! și ascunde bine telecomada în cazul în care ai planuri cu el dacă nu vrei să îi împărți interesul cu buletinul de știri!Abonează-te pe

Citește și:

Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

HOROSCOP primăvara 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbecii îşi vor cumpăra o casă, Leii se vor îndrăgosti

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri