Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și zonele erogene ale fiecărui nativ


Horoscop sexual 2019. Afla cum sa-l seduci in functie de Zodie

Horoscop Sexual TaurTaur:

Femeia taur iubește orice formă de plăcere. Conștientă de acest lucru, nu stă pe gânduri când cineva i-a căzut în gratii. Fiind totuși o lady, nu va face primul pas. Dacă te știi un tip puternic, capabil să aducă o femeie pe culmile plăcerii și care e dispus să guste plăcerea picătură cu picătură, nu ezită în făță unei femei taur.
Așa cum îi plac mâncărurile bune și băuturile fine, la fel își alege și bărbațîi. Va trebui să ai potența serioasă dacă vrei să între în cursa, dar să te pricepi și la altceva decât la maratoane: masaj, complimente, cadouri de preț etc.

Femeia taur nu este pudică, așa că atunci când simte că se potrivește cu bărbatul de lângă ea se lasă pe mâinile lui și e gata de orice că să îl vadă fericit.
Contează doar modul în care i se cere ceva! Ține minte că nu îi place grabă și de aici lucrurile vor lua singure viteză în direcția potrivită!

Citeste si: Ce fetișuri are în funcție de zodie

Puncte erogene:

Cea mai sensibilă zona a taurului este gâtul. Nu îi sări la gât imediat ce ți-ai pus în minte unde vrei să o aduci, sărut-o fin și afectuos pe buze, în timp ce îi mângâi gâtul cu palmele și coborî încet spre sănii voluptuosi.

Atinge-i gâtul că din greșeală, apoi rămâi puțîn acolo privind-o în ochi. Atinge-o cu dosul degetelor din ce în ce mai lung, apoi sărut-o cu pasiune, muscandu-i ușor pielea. Lasă-ți buzele și limba să îi coboare pe trup. Nu te da în stambă cu ideile tale despre pozițîi care mai de care mai chinuitoare. Fără a fi conservatoare, femeia taur preferă drumurile bătătorite, așa că las-o pe ea să decidă ce pozițîi și ce nebunii să încercați.
Fii spiritual și spune-i lucruri frumoase în timpul intercursului, dar nu o da în limbarița. Este posesivă și îi place să alterneze aceste roluri. Las-o să te domine, apoi amintește-i tu dominând-o, că și-a ales un partener a cărui forță merită slavita. Se va descurcă singură de aici!Abonează-te pe

Citește și:

Culorile anului 2019 în modă: se poartă roz pudrat, burgundy, lila

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 14 - 20 ianuarie 2019. Se deschide un nou ciclu al Lunii în casa personalităţii şi al schimbărilor

HOROSCOP primăvara 2019, cu Mihai Voropchievici. Berbecii îşi vor cumpăra o casă, Leii se vor îndrăgosti

Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvântate și primesc recunoștința partenerilor


DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri