Horoscop saptamanal SPIRITUAL 19-25 februarie 2018. Vin schimbari mari! Energia primita de SUFLET in functie de zodie

Horoscop saptamanal SPIRITUAL. Iata mesajul spiritual pentru saptamana 19-25 februarie in horoscopul saptamanal.

Contextul astral prezinta o aglomerare neobisnuita de planete in partea de jos a hartii, ca in poza de mai jos, in timp de partea superioara este libera de planete, ceea ce duce la un dezechilibru astral dar si schimbari energetice mari. Saturn, Jupiter si Marte pun, prin pozitia lor, o presiune mare pe anumite domenii cheie de viata ce se refera la SCHIMBARE, ILUMINARE, VALORI SPIRITUALE, DREPTATE SI LIBERTATE.

Iar asta nu e destul : 2 lorzi al hartii astrale – Saturn in Capricorn si Jupiter in Scorpion – sunt atat de aproape unul de celalalt incat pare un semn divin.

Deasemenea, si Mercur, Venus si Neptun sunt aliniate. Mercur este mesagerul, Venus indica atat bogatia personala dar si marea iubire a Spiritului pentru noi, iar Neptun vine sa sparga iluziile.

Cand toate acestea sunt puse cap la cap, rezultatul face ca saptamanile, lunile sau chiar anii urmatori sa asistam la schimbari fantastice si inimaginabile. Unele revelatii vor fi extraordinare, altele infricosatoare, insa toate aduc LIBERTATE.

Este nevoie sa se restabileasca balanta in ceea ce priveste atat abundenta oamenilor dar si in modul in care oamenii interactioneaza unii cu altii.

Horoscop saptamanal SPIRITUAL. Nu interpreta gresit: planetele nu ne pot spune viitorul. Viitorul este determinat la fiecare in parte de propriile alegeri individuale. Dar planetele pregatesc si aranjeaza scena in care evenimentele au loc si pun in miscare ceea ce este “scris in stele”. Din acest moment, totul depinde de noi ca indivizi sa decidem ce facem cu acest context.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri