Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, destin la extreme


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020. Iată ce anunță astrele pentru primele zile ale lunii iulie.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020 pentru toate zodiile. Cunoscuta astroloagă a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Iată ce anunță astrele pentru ultimele zile ale lunii iunie. Cine începe luna cu stângul și cine are parte de o mulțime de surprize chiar la începutul lunii iulie.

Destin la extreme și momente dificile, chiar la începutul lunii, pentru mai multe zodii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020 Berbec

Berbec- Am două vești bune pentru toate zodiile și mă bucur că pot să vi le dau. Atât Venus, cât și Mercur și-au reluat mersul direct. Venus din Gemeni și Mercur din Rac, care deja se pregătește pentru conjuncția cu Soarele. Desigur, sunt planete care se mișcă repede, sunt dinamice. Dar rămân planetele grele retrograde… Între ciocan și nicovala. Așa vă veți simți...De ce? E perioadă grea, între două Eclipse.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020 TAUR


Taur- Destin la extreme, căci perioada acesta marcată de cele două Eclipse, una de Soare și următoarea de Lună, nu vă lasă să răsuflați ușurați, chiar dacă Venus și-a reluat mersul direct. Viața ca un sport extrem(dragoste, carieră, studii, sănătate, ș.a.), așa o veți simți. Eclipsele au conotații karmice și pot scoate la lumină himere ale trecutului din această viață, dar mai ales din viețile anterioare(relațional, copii).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020 GEMENI

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020

Gemeni- Venus iși reia mersul direct în zodia voastră, dar problemele cu care vă confruntați nu se evaporă, mai ales dacă nu v-ați înțeles în maniera dea mai profundă, karmică destinul cu care ați venit pe Geea. Perioada dintre cele două Eclipse e cea mai dificilă cu putință. Sunteți într-ul labirint existențial și nu găsiți singuri calea spre ieșire(pe karma personală se vede acum calea spre lumină)…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020 RAC

Citeste si: Horoscop iulie 2020! Două zodii strălucesc în luna lui Cuptor


Rac- Mercur își reia mersul direct în constelația voastră, ca veste bună! Dar cum problemele cu care vă confruntați le văd ca pe niște obstacole karmice grele pe viitor, nu cred că le veți putea soluționa singuri. Vizată este sănătatea(afecțiuni cu încărcătură și mesaj karmic ce se cere descifrat individual). Dar nici în plan relațional și sentimental nu plutiți pe norișori și vreți căi de orientare și corectare.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri