Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Lucrurile pot scăpa de sub control


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna viitoare.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânal. Soarele face conjuncție cu Taur, iar acest eveniment vine cu schimbări mari, iar lucrurile pot scăpa de sub control. Lilith și Chiron pot destabiliza totul, așa că se recomandă multă prudență. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 BERBEC

Berbec- După plecarea Soarelui din constelația voastră, pe 27 aprilie și Mercur vă va părăsi. Ambii vor intra în Taur. Veți rămâne sub tutela lui Lilith și a lui Kiron, alianță care vă poate da de furcă. Cum aspectele lor sunt de ordin karmic, mulți nu veți înțelege mesajul lor subtil, care oricum diferă de la nativ la nativ. Sfaturi nu pot să dau decât studiind destinul fiecăruia, individual(sănătate, amor, carieră).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 TAUR

Horoscop Mariana Cojocaru - zodia Taur
Taur- Soarele va face o conjuncție de zile mari cu Uranus în constelația voastră. Cum pe data de 27 aprilie va intra și Mercur pe ușa zodiei voastre, lucrurile pot scăpa de sub control. Nu vă mirați, că vor ieși dispute și dacă Mercur nu este în mișcare retrogradă. Mai mult de 87,5% din cupluri se ceartă, așa cum spun statisticile. Eu cred că procentajul este mult mai mare, la toate zodiile(amor).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 GEMENI

Citeste si: 3 zodii care vor trece cu bine peste luna aprilie

Gemeni- Un război nevăzut care se prefigurează de câțiva ani și care a izbucnit de ceva timp vizează tot zodiacul, inclusiv pe voi. Așa cum spuneam la Taur și Berbec, Mercur se apropie veriginos de conjuncția Soare-Uranus și anunță dușmani nevăzuți și văzuți(carieră, dragoste-compatibilități, sănătate, business). Perioadă tulbure în care orientarea pot să o fac individual, în funcție de harta nartală.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020 RAC

Citeste si: Horoscop 2020. Previziuni zodiacale pentru anul 2020

Rac- Axa Karmică este în cuadratură cu cele două planete rămase în Berbec. E vorba de Lilith și Kiron, care vă pot afecta sau destabiliza toată viața, dacă nu sunteți atenți. Fie că mă refer la dragoste sau la carieră/business, mulți nu au busola destinului să se poată reorienta(înclusiv membri din familie). Cum este un horoscop general, busola se găsește pe astrograma complexă a fiecăruia(soluții).


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri