Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020. Cunoscuta astroloagă a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânii și a dezvăluit cine va avea o ultimă săptămână din luna februarie de vis, dar și cine va plânge cu lacrimi amare.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, din cauza lui Mercur Retrograd:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Este an bisect, iar Soarele locuiește deja în Zodia Peștilor. În Pești este Luna la debut de săptămâna și Mercur Retrograd. Evident, că nu lipsește nici Neptun din ecuație, de aceea mulți vor căuta răspunsuri la întrebările care îi macină. Cu adăvărat, răspunsurile la frământări le văd pe astrograma voastră sau a unui membru din familie. Mercur Retrograd vă poate da toate planurile peste cap.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020 TAUR

Taur- Va fi o conjuncție între Lună și Soare în săptămăna care urmează. Cum Luna este una dintre patroanele voastre astrale, preocupările voastre sunt legate de sănătate, prieteni, copii(dragoste) sau de ce proiecte să vă apucați, ca să nu dați greș. Vedeți ce spuneam și la Berbec, că Luna va rezona și cu Mercur Retrograd și vă poate zăpăci.Cum Mercur este dual,nu veți ști să alegeți singuri între bine și rău.

Citeste si: Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 27 februarie- 1 martie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020 GEMENI

Gemeni- Faimosul vostru patron astral va fi în mișcare retrogradă. Cum este plin de planete în Pești(Soare, Lună, Neptun și Mercur Retrograd) în aspect de cuadratură cu Soarele natal, veți avea cumpene și vă veți afla la răscruce de drumuri. Pentru a vă direcționa corect pe axa de destin, e musai să vă studiez astrograma. Aici, pe astrograma generală, lucrurile sunt foarte delicate și evazive.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020 RAC

Rac- Spuneam la zodiile precedente de faptul că Luna(patroana voastră astrală) va fi conjunctă cu Soarele în Pești în acest an bisect. Tensiunile sunt date și de prezența lui Mercur Retrograd în Pești și a lui Neptun, care vă fac să înotați și voi în ape tulburi. Ați văzut chiar ce valuri cu spume s-au abătut asupra Franței(țară în zodia Racului). Cum Karma este în Rac, de anul trecut prevedeam problemele grele

 


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri