Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020. Tensiuni uriașe la locul de muncă, evenimente care pot da viața peste cap


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020.Ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru săptămâna care urmează pe site-ul kfetele.ro.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a anunțat cum va fi săptămâna care urmează. Aceasta atrage atenția asupra problemelor care pot apărea din cauza unor persoane apropiate.

Iată ce anunță pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 BERBEC

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020.

Berbec- O săptămână cu patru planete în zodia voastră: Soare, Mercur, Lilith și Kiron. Aceste patru planete fac aspect de sextil cu Marte și Saturn din Vărsător. Marte(patronul astral) este potențat de vibrațiile din Constelația Vărsătorului, de aceea atenția este cuvântul cheie a perioadei analizate. Desigur, diferă segmental existențial vizat(dragoste, business, sănătate), în funcție de astrograma fiecăruia.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 TAUR


Taur- Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în constelația voastră. Stellium-ul format de planetele din Berbec vă poate da multe socoteli peste cap. Aceste planuri țin de sănătate și afecțiunile cronice la voi sau în familie, de carieră(tensiuni ce țin de locul de muncă sau orientarea în viață/profesional, business) sau de dragoste: căsătorie, relații ce vizează (in)compatibilitatea, amor.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 GEMENI

Citeste si: Horoscop rune aprilie 2020. Provocări și tensiuni, atenție mare la sănătate!

Gemeni- Cum Mercur(patroana astrală) se apropie cu pași repezi de Lilith și Kiron în Berbec e rost de descifrat partea karmică profundă cu care ați venit pe Pământ, pentru că urmează evenimente care vă pot bulversa și pot să vă dea viața peste cap. Marte și Saturn din Vărsător vizează studiile, cariera voastră și a copiilor, nepoților din familie. Orientarea profesională, o văd și pe astrogramele lor. Inclusiv sortiții...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 RAC

Citeste si: Cei mai pacatosi barbati din horoscop. Top 3 zodii pacatoase

Rac- Când vorbim de dragoste, e bine să știți că nu-I de joacă acum cu karma. Vă spuneam de Racul Andreea Bălan că s-a căsătorit într-un moment complet nefast. Iată că s-a confirmat! Vedeți cum au ieșit la lumină secrete ce țineau de soțul ei cu care are deja doi copii?!? Ce consideră mulți că este compatibil, se poate dovedi a fi opusul. În India părinții viitorilor miri consultă înainte astrologul, să-I sfătuiască.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Papanași. Cea mai delicioasă rețetă tradițională

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri