Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020. Reglări de conturi, dezechilibre și capcane pe destin


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare nativ în parte. Cine dă lovitura în afaceri, cine pierde.


In articol:

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru perioada 10 - 16 mai 2020. Urmează șapte zile pline de neprevăzut pentru trei zodii, deoarece Luna este în cădere în Capricorn.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 BERBEC

Berbec- Săptămâna acesta stă sub ampenta unei noi alinieri planetare. Alinierea este format din Jupiter, Pluton Retrograd în Capricorn și, cât de repede, li se va alătura și Luna. Cum Luna este în cădere în Capricorn, iar alinirea de planete face aspect de cuadratură cu Soarele vostru natal, Lilith și Kiron veți întâmpina obstacole. Vizați sunt Taurii, Scorpionii, Balanțele, Fecioarele, Racii și Leii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 TAUR

Taur- Saturn din Vărsător nu primește vibrații îmbucurătoare de la cele trei planete din Taur(Uranus, Mercur, Soare), de aceea veți simți că vi se pun bețe în roate. Pentru eliminarea lor trebuie să văd exact cum aveți poziționate aceste aspecte pe astrograma voastră de la naștere. Sau a rudelor. Vizați sunt Gemenii, Berbecii și Leii dragoste(relații din interes). Cariera și sănătatea e marcată de compatibilități.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 GEMENI

Citeste si: Horoscop chinezesc. Luna mai, in funcție de zodie, explica Izabela Cristea, specialist în metafizică chineză!

 

Gemeni- Ați văzut deja unde este poziționat Mercur, nu?! Cu Uranus și Soarele marchează haos în Paradisul conjugal și socio-profesional. Vă dați seama de cei care au amante sau amanți la distanță ce depresii îi apucă?! Semnal de Uragan ce va provoca dezastre din iunie încolo… Jupiter, Pluton Retrograd și Luna mă atenționează de probleme ascunse, karmice de sănătate sau care țin de business.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 mai 2020 RAC

Citeste si: Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți

horoscop

Rac- Alinierea de planete din Capricorn(Jupiter-Pluton și Luna), precum și prezența Axei Karmice spune că sunteți pe ultima suta de metri. Măcar în ceasul al doisprezecelea trebuie să știți cum stați cu misiunea de viață înscrisă pe astrograma voastră, ca să nu vi se tragă preșul karmic acum de sub picioare. Vizează sănătatea, cariera/business-ul, viața de familie(copii, nepoți),relația cu rudele,latura amoroasă


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Emi Pian a fost înmormântat! Scrisul de pe crucea bărbatului a șocat pe toată lumea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri